EM spilforslag: Odds på Ungarn som det mindst scorende hold ved EM 2016

em_2016_spilforslag_banner

EM 2016 spilforslag:

Vi spiller: Ungarn bliver det mindst scorende hold ved EM

Odds: 8.00 hos bet365

Find spillet: “EM 2016 -> Mindst scorende hold”

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos bet365

 

Ungarn har ikke meget at byde på offensivt

Ungarn flagSølle 11 mål i 10 kampe blev det til for Ungarn, som ellers på papiret var i en af de nemmeste kvalifikationsgrupper før EM 2016. Med modstandere som Nordirland, Rumænien, Finland, Færøerne og ikke mindst et virkeligt dårligt spillende Grækenland, virker et snit på 1,1 mål pr. kamp bestemt ikke som et kvalitetsstempel på den ungarske offensiv – særligt ikke når man tager med i betragtningen, at fem af disse kampe blev spillet på hjemmebane.

Ungarn fik sneget sig med til EM yderste mandat, nemlig via en tredjeplads i gruppen og en playoff-sejr over Norge. Men vi ser Ungarn som et af de svageste – hvis ikke dét svageste – hold ved denne slutrunde, og der venter unægteligt Ungarn en svær gruppe mod tre normalt stærke defensive mandskaber i Portugal, Østrig og formstærke Island.

Det forventes at Ungarn kun stiller med én angriber på toppen ved EM 2016 i Frankrig, og når man kigger på kvaliteten i det ungarske angreb, er det svært at forestille sig, at denne solo-angriber – uanset hvem det bliver af spidskandidaterne – kommer til at bombe løs for Ungarn. På toppen har man enten Adam Szalai, Tamas Priskin eller Krisztian Nemeth, og ingen af disse har på nogen måde imponeret for Ungarn i kvalifikationen, hvor der er blevet skiftet flittigt ud i angriberrollen.

Samtidigt skal Ungarn op mod Portugal, som kun lukkede fem mål ind i otte kampe i kvalifikationen. Det samme gjorde Østrig i deres 10 kampe, mens Island lukkede seks mål ind i deres 10 kval-kampe.

16 af de 24 nationer går videre til 1/8-finalerne, og her spår vi ikke Ungarn en plads i knockout-fasen. Det betyder, at det måske kun bliver til tre kampe for Ungarn, og dermed bliver der ikke mange minutter for det ungarske mandskab til at lave de mål der skal til, for at holdet ikke løber af med den lidet flatterende titel som det mindst scorende hold ved EM 2016.

Ungarn kan spilles til odds 8.00, men er ikke favoritter. Det er henholdsvis Albanien (odds 5.50) og Nordirland (odds 7.50), som da også er kommet i svære puljer. Albanien skal op imod Frankrig, Rumænien og Schweiz, mens Nordirland har trukket Tyskland, Polen og Ukraine.  Alle tre nationer er bestemt kandidater til at rende af med titlen som det mindst scorende hold ved EM 2016 i Frankrig, men vi har en tyrkertro på, at det bliver Ungarn som skuffer mest ved det kommende EM.

Spil på EM 2016 hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330