Indlæser...

Kroatien vs Spanien spilles i Bordeaux tirsdag d. 21. juni kl. 21.00 – sideløbende med Tjekkiet vs Tyrkiet – og her får vi afgørelsen på, hvem der løber afsted med førstepladsen i gruppen, og hvem der tager anden- og tredjepladsen.

Spanien er allerede sikret en plads i næste runde, mens Kroatien – til trods for en god chance for avancement – har brug for mindst ét point, for at sikre sig en plads i knockout-kampene. I denne optakt til kampen ser vi på odds på Kroatien vs Spanien hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Kroatien er underdogs mod Spanien, men en kroatisk sejr er bestemt ikke utænkeligt her. Kroatien giver odds 4.60, mens der er odds 2.05 på Spanien. Uafgjort er et fint resultat for begge mandskaber, og det kan spilles til odds 3.10. Kampen vises direkte på DR1 fra kl. 21.00, mens Tjekkiet vs Tyrkiet kan ses på DR3. Herunder finder du flere udvalgte odds på Kroatien vs Spanien:

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe D

gruppe_d_stillingen

 

Optakt: Kroatien vs Spanien

Kroatien flagKroatien går ind til opgøret mod Spanien som ubesejrede i de ni seneste kampe, hvor man ydermere har scoret 24 mål og kun lukket fire ind. Kroaterne er før kampen på andenpladsen i gruppen med fire point, og er dermed med stor sandsynlighed sikret en plads i 1/8-finalerne. Ét point vil være nok til at sikre endegyldigt avancement fra Gruppe D, mens Kroatien med en sejr kan overhale Spanien og dermed sikre en på papiret nemmere modstander i første kamp i knockout-fasen.

Kroatien kan med god grund ærgre sig over, at det ikke allerede nu er en realitet, at holdet skal spille 1/8-finaler ved EM 2016, for i den seneste kamp mod Tjekkiet formøblede kroaterne en solid 2-0 føring og måtte nøjes med 2-2 i kampens sidste minutter, hvor Vida klodset satte en hånd på et indlæg og dermed gav Tjekkiet muligheden for at udligne fra 11-meter pletten.

Inden da havde Kroatien spiller en rigtig fin kamp, hvor Perisic og Rakitic fortjent havde bragt kroaterne foran med 2-0, men da Milan Skoda fik reduceret for Tjekkiet, fik tjekkerne fornyet energi, og det gav altså pote til sidst. De kroatiske fans fik afbrudt kampen kortvarigt, da der blev affyret pyroteknik og opstod interne slagsmål mellem de kroatiske supportere. Det kan have været medvirkende til, at Tjekkiet fik bedre fat om kampen i de sidste spilleminutter.

Kroatien må undre sig over, hvad der lige gik galt, for ved 2-0 lignede det at kroaterne kunne køre kampen sikkert hjem mod et tandløst tjekkisk mandskab. Nu risikerer Kroatien derimod at ryge ud af EM, hvilket hypotetisk kan ske, hvis Spanien slår Kroatien og Tjekkiet samtidigt besejrer et svagt spillende tyrkisk mandskab. Dermed kan Kroatien blive henvist til tredjepladsen, som kun måske giver adgang til 1/8-finalerne.

Udvalgte målscorer-odds for Kroatien

Luca Modric stod for Kroatiens enlige mål i 1-0 sejren mod Tyrkiet i åbningskampen ved EM, og mod Tjekkiet var det igen midtbanen der viste vejen for kroaterne, da Perisic og Rakitic satte målene ind for Kroatien.

Manden på toppen hos kroaterne – Mario Mandzukic – har efterladt sig lidt at ønske ret spillemæssigt, for han har ikke strålet med sin tilstedeværelse ved EM. Nul mål er Kroatiens bedste angriber noteret for, men han er dog stadig favorit til at lave det første mål i kampen fra kroatisk side. Mandzukic giver odds 9.50, mens der er odds 11.00 på Perisic, 17.00 på Rakitic og 19.00 på Modric.

 

Spanien vågnede op til dåd mod Tyrkiet

Spanien flagSpanien er allerede sikret en plads i næste runde ved EM 2016, og det kan betyde udskiftning i startelleveren til kampen mod Kroatien. Derfor er det umiddelbart svært at spå om Spaniens styrke i dette opgør, men ser man på de to første kampe i denne slutrunde, har det været en spansk opvisning i tiki-taka fodbold og massiv boldbesiddelse.

Mod Tjekkiet havde Spanien dog problemer med at finde vej gennem et solidt kæmpende tjekkisk forsvar, men Pique sikrede som bekendt Spanien en 1-0 sejr i kampens sidste sekunder.

Mod Spanien kneb det ikke just med at skabe chancer, og da Morata først fik prikket hul på bylden 10 minutter før pausen, så Spanien sig aldrig tilbage i dét opgør. Allerede inden pausen kunne Nolito gøre det til 2-0 for Spanien og kort inde i anden halvleg var Morata igen på pletten, da han sendte Spanien på endegyldig sejrskurs med målet til 3-0.

Udvalgte målscorer-odds for Spanien

Morata er nu topscorer ved EM 2016 med sine to mål fra kampen mod Tyrkiet, og Juventus-angriberen er da også favorit til at score kampens første mål mod Kroatien. Morata kan spilles til odds 6.00. Også Aduriz og Rodriguez Pedro er blandt favoritter til odds 6.00 og 7.00, mens David Silva er sat til odds 8.00.

Nolito scorede mod tyrkerne, og har spillet en stærk slutrunde indtil videre. Nolito kan spilles til odds 9.00, mens der er odds 11.00 på Fabregas og odds 13.00 på Iniesta.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Kroatien-Spanien-flag