Indlæser...

Kroatien vs Portugal tegner til at blive en rigtig knockout-gyser ved EM 2016, og kampen spilles lørdag d. 25. juni kl. 21.00 på Stade Bollaert-Delelis i Lens. Kroatien har imponeret stort ved slutrunden indtil videre, mens Portugal har været en skuffelse.

Ronaldo kom i gang med to mål i den sidste kamp mod Ungarn, men generelt har Portugals spil efterladt sig en del at ønske. Kroatien er derimod stormet frem på favoritlisterne takket været forrygende flot fodbold, og er nu en af de største favoritter til at vinde EM 2016.

I denne optakt ser vi på odds på Kroatien vs Portugal hos bookmakeren bet365, og du kan se kampen direkte på DR1 lørdag kl. 21.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kroatien er favoritter til odds 2.67, mens der er odds 3.30 på Portugal. I disse tætte knockout-kampe er uafgjort og forlænget spilletid altid en faktor der bør medregnes, og i den forbindelse er det værd at fremhæve odds 3.10 på uafgjort.

Hos bet365 kan du også spille på, hvem der kvalificerer sig til næste runde, og dermed gardere dig mod forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, og her er oddsene i skrivende stund 1.72 på Kroatien og 2.10 på Portugal.

Se endnu flere odds på Kroatien vs Portugal herunder, hvor vi har samlet nogle af de mest populære oddsmarkeder på kampen fra bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Kroatien vs Portugal

Kroatien flagDa EM startede var oddset på Kroatien 36.00, men efter et par fornemme præstationer er oddset nu i skrivende helt nede i 8.00 på kroaterne som EM-vindere.

Kroatien åbnede EM med en 1-0 sejr over Tyrkiet, hvor Luka Modric tordnede bolden ind fra distancen. Kroatien var det bedste hold i den kamp, og i kamp nr. to var kroaterne om muligt endnu bedre. Godt nok sluttede det opgør 2-2 mod Tjekkiet, men Kroatien var foran 2-0 på mål af Perisic og Rakitic, inden Tjekkiet ud af den blå luft fik hevet en reducering i hus. Senere blev kampen afbrudt pga. tilskueruroligheder, og da den endelig blev genoptaget fik Tjekkiet tildelt et heldigt straffespark, efter den kroatiske forsvarsspiller Vida uheldigt havde hånd på bolden i en hovedstødsduel. Dermed fik Tjekkiet heldigt 2-2, mens Kroatien strålede med deres præstation.

Kroatien havde dog endnu mere at byde på, og minsandten om det ikke også blev til en sejr over Spanien i gruppens sidste kamp. Her vandt kroaterne med 2-1, og resultatet bliver ikke mindre imponerende af, at Kroatien var uden styrmand Modric og kom bagud 1-0 efter bare seks minutters spil mod de dobbelte europamestre.

Nu skal Kroatien op imod Portugal, hvor Modric er klar igen efter den lille skade han pådrog sig i kampen mod Tjekkiet. En af de eneste skuffelser på det kroatiske hold, har været Mario Mandzukic, som ikke har scoret for Kroatien ved denne slutrunde. Mod Spanien var det således angrebskollegaen Kalinic som stjal billedet for Kroatien, og han kan meget vel starte inde på bekostning af Mandzukic i kampen mod Portugal.

 

Ronaldo kom i gang for Portugal

Portugal flagLad os bare slå fast med det samme, at en af EMs helt store skuffelser er Portugal. I de to første kampe mod Island og Østrig var Portugal uinspireret at se på, og der var langt imellem de åbne målchancer til trods for at være i besiddelse af ét stk. Cristiano Ronaldo.

I den seneste kamp mod Ungarn vågnede Ronaldo op til dåd og kom på tavlen to gange, mens Nani også stod for en enkelt scoring. Til trods for tre portugisiske mål, måtte Portugal alligevel nøjes med ét point, da Ungarn ikke holdt sig tilbage i den anden ende af banen. Hele tre gange tog Portugals forsvar sig en lur, og på grund af kun ét point – og Islands sejr over Østrig – blev Portugal henvist til gruppens tredjeplads med kun tre point for tre uafgjorte. Alt andet end imponerende i en pulje som talte Østrig, Island og Ungarn.

Portugal kan prise sig lykkelige for, at de ikke var blandt de dårligste 3’ere i grupperne, for så havde EM været forbi allerede nu. Spørgsmålet er dog, om det bliver til mere end en ottendedelsfinale, for Kroatien har set stærke ud i samtlige kampe, mens Portugal i den grad har været en skuffelse.

 

Form og indbyrdes opgør

Kroatien og Portugal har mødt hinanden tre gange igennem tiderne, og alle tre er vundet af Portugal. Første møde var ved EM i 1996, hvor Luis Figo bl.a. var med til at sikre Portugal en 3-0 sejr over kroaterne. Siden er det blevet til to venskabskampe, som er endt 2-0 og 1-0 til Portugal. Kroatien har dermed deres første mål nogensinde mod Portugal til gode.

 

Kroatiens fem seneste kampe:

Kroatien vs Moldova 1-0 (venskabskamp)

Kroatien vs San Marino 10-0 (venskabskamp)

Tyrkiet vs Kroatien 0-1 (EM 2016)

Tjekkiet vs Kroatien 2-2 (EM 2016)

Kroatien vs Spanien 2-1 (EM 2016)

 

Portugals fem seneste kampe:

England vs Portugal 1-0 (venskabskamp)

Portugal vs Estland 7-0 (venskabskamp)

Portugal vs Island 1-1 (EM 2016)

Portugal vs Østrig 0-0 (EM 2016)

Ungarn vs Portugal 3-3 (EM 2016)

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Kroatien-Portugal-flag