Indlæser...

To af EM-giganterne tørner allerede sammen i 1/8-finalen, når der står Italien vs Spanien på programmet. Dette opgør bliver en gentagelse af EM-finalen fra 2012, hvor Spanien som bekendt vandt slaget med hele 4-0. Nu får Italien muligheden for revanche i kampen, som lige så godt kunne have været EM 2016-finalen værdig.

I denne optakt ser vi på odds på Italien vs Spanien, og du kan følge kampen direkte på TV2 mandag d. 27. juni kl. 18.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Italien er underdogs til odds 4.33, mens de forsvarende dobbelte europamestre fra Spanien kan spilles til odds 2.15. Italien besidder måske slutrundens bedste forsvar, og der er stor sandsynlighed for, at kampen ender uafgjort i ordinær spilletid.

Uafgjort giver odds 3.00, og hvis du tror kampen slutter uden vinder i ordinær tid, bør du også tage et kig på bet365s Kvalificer Sig-marked, hvor du kan spille på vinderen af kampen inkl. forlænget spilletid og evt. straffekonkurrence. På Kvalificer Sig-markedet er der netop nu odds 2.60 på Italien og odds 1.50 på Spanien.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Italien vs Spanien i 1/8-finalen ved EM i Frankrig.

Indlæser...

 

Optakt: Italien vs Spanien

30 gange i historien har Italien og Spanien mødt hinanden på tværs af slutrunder og venskabskampe, og ser vi på hvem der har overtaget i indbyrdes opgør, er der dødt løb før mandagens opgør på Stade de France i Paris. Italien har vundet 11, Spanien har vundet 11 og otte gange er det sluttet uafgjort.

Det første opgør i 1924 endte 0-0, men faktisk er kun fem af de 30 indbyrdes opgør sluttet målløst. Det seneste møde mellem de to lande fandt sted i marts 2016, hvor venskabskampen i Udine sluttede 1-1. Her bragte Insigne Italien foran i det 68. minut, men blot to minutter senere udlignede Spaniens Aduriz til kampens slutresultat.

 

Forsvaret er Italiens stærkeste våben

Italien flagItalien har gjort dét Italien altid gør ved slutrunder – nemlig lige nøjagtigt nok til at vinde kampe og skaffe point. Den største force hos italienerne er uden tvivl forsvaret, hvor bagkæden består af lutter Juventus-spillere. Buffon i målet tørner til dagligt ud for de italienske mestre, og det samme gør Bonucci, Barzagli og Chiellini i bagkæden.

I en klassisk 3-5-2 opstilling danner Juventus-forsvaret det centrale forsvar, og på back-pladserne får Juventus-bagkæden backup af Milans Darmian eller Romas Florenzi på venstre back og Lazios Candreva på højre back. Særligt sidstnævnte har imponeret ved denne slutrunde, hvor han haft masser af gode aktioner på den italienske højrefløj. Candreva stod blandt andet for assisten til Pelles 2-0 mål mod Belgien. Han er dog tvivlsom til kampen mod Spanien grundet en skade, og det vil være et gigantisk tab for Italien, hvis den stærke wingback ikke er med i startopstillingen.

Italien er i høj grad et hold som forsvarer med alle mand, og de gør det fortræffeligt. Mindre stærke ser italienerne ud, når man skal fremad banen med bolden i behold, men mod Spanien får italienerne en gylden chance for at spille som de er bedst til; nemlig med en stærk defensiv og lynhurtige kontra-angreb.

Italiens offensiv har ikke kvaliteten til at kunne spille lige op med Spanien, hvis man forsøger at møde spanierne højt i banen i en åben slagudveksling, og vi forventer derfor at se et kompakt italiensk mandskab, som kommer til at “parkere bussen” foran eget mål. Det store spørgsmål før kampen er derfor i vores optik, om Italiens “Juve-forsvar” er stærke nok til at stå imod den spanske tiki-taka offensiv.

Udvalgte målscorer-odds på Italien

De store måltrusler i den italienske EM-lejr er uden tvivl Graziano Pelle, Immobile og Eder, og disse er da også favoritter til at lave målene for Italien mod Spanien.

Pelle giver odds 8.50 som første målscorer i kampen, mens der er odds 4.33 på Pelle til at score når-som-helst i kampen. Immobile giver odds 9.00/4.50, mens Eder kan spilles til odds 10.00/5.00.

 

Kan Spaniens angreb knække det italienske forsvar?

Spanien flagSpanien tordner frem ved dette EM efter samme opskrift, som har sikret dem EM-titlerne ved de foregående to slutrunder. Boldbesiddelsen og det velsmurte tiki-taka spil har gjort Spanien til én af de største favoritter ved EM, men det har ikke altid været lige gennemført i de tre første kampe i slutrunden.

Mod Tjekkiet skulle der således et sidste sekunds mål til fra Pique, før 1-0 sejren og de tre point var i hus, men mod Tyrkiet var Spanien anderledes overlegne og kørte en sikker tiki-taka 3-0 sejr i land på to mål af Morata og en enkelt kasse fra Nolito.

I tredje og sidste kamp tabte Spanien så til Kroatien, hvilket nok kom bag på de fleste, men kroaterne fik vist, at der er måder hvorpå man kan nedkæmpe de dobbelte europamestre. Kroatien vandt opgøret med 2-1, hvilket ikke var helt ufortjent, og tilførte dermed Spanien det første nederlag i EM-regi siden 2004.

Spanien har tilsyneladende haft problemer med at tilspille sig nok chancer mod velorganiserede defensiver som den tjekkiske og kroatiske, og nu møder spanierne så EMs måske bedste defensive kollektiv, når modstanderne hedder Italien. Spanien har blot vundet fire af de sidste otte kampe, og det helt store spørgsmål før 1/8-finalen mod Italien bliver, om man kan tiki-taka sig igennem den italienske jerndefensiv.

Udvalgte målscorer-odds på Spanien

Skal Spanien på tavlen mod Italien er der en god chance for, at det skal komme fra Alvaro Morata. Morata er netop nu favorit til at blive EM 2016-topscorer til odds 5.50, da han allerede har puttet tre i rusen ved denne slutrunde. Morata er også favorit til at score kampens første mål mod Italien, hvor Morata giver odds 6.00. Han kan også spilles til at score når-som-helst til odds 3.10.

Aduriz scorede for Spanien mod Italien tilbage i marts, hvor de to lande spillede 1-1 i en testkamp, og Aduriz kan spilles til odds 7.00/3.60. Andre spændende emner omfatter David Silva til odds 8.50/4.33, Nolito til 9.00/4.50 og Fabregas til odds 12.00/6.00.

Pique har allerede scoret ét vitalt mål for Spanien ved slutrunden i Frankrig, og scorer han igen kampens første eller sidste mål, kan du få odds 29.00 på den stærke forsvarsspiller.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Italien-Spanien-flag