Indlæser...

Der står Irland vs Sverige på spisesedlen ved Stade de France, mandag d. 13. juni kl. 18.00, når der tages hul på Gruppe E ved EM 2016 i Frankrig. På papiret et helt åbent opgør, hvor begge hold helst skal vinde, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at komme videre fra gruppen, som også tæller Belgien og Italien.

bet365 er klar med gode odds på Irland vs Sverige i åbningskampen i Gruppe E, og her er Zlatan og co. svage favoritter til at slå Irland, når det går løs på det franske nationalstadion i Paris.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

odds 3.40 på Irland eller odds 2.45 på Sverige hos bet365, som også tilbyder odds 3.10 på uafgjort.

Kampen vises på TV2 med kick off kl. 18.00. Herunder kan du se flere udvalgte odds på Irland vs Sverige hos den bedste EM-bookmaker bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Irland vs Sverige

Irland flagGruppe E er på forhånd udnævnt som den hårdeste gruppe ved EM 2016, da den omfatter Belgien, Italien, Sverige og Irland. Irland er selvfølgelig på papiret det svageste hold af de fire i gruppen, men irerne havde en – mere end – godkendt EM-kvalifikation, hvor det blev til tredjepladsen efter Tyskland og Polen. Her imponerede irerne blandt andet ved at spille 1-1 ude og vinde 1-0 hjemme mod Tyskland.

Irland måtte ud i playoffs mod Bosnien-Herzegovina om pladsen ved EM 2016, og her spillede Irland 1-1 ude og vandt 2-0 hjemme, og så var billetten til Frankrig i hus. Siden har Irland spillet fire venskabskampe som opvarmning til slutrunden. I marts slog man Schweiz 1-0 og spillede 2-2 med Slovakiet, og i udgangen af maj spillede Irland først 1-1 mod Holland og tabte dernæst skuffende generalprøven til EM med 1-2 til Hviderusland.

Der har været snak om uro i det irske omklædningsrum ovenpå den miserable indsats mod Hviderusland i den afgørende testkamp, men hvor meget hold der er i de rygter, ved nok kun de irske spillere. Vi andre får dog en smagsprøve på den irske form mandag, når det for alvor gælder mod Sverige, hvor Irland sandsynligvis skal vinde, hvis man vil have en chance for at gå videre fra gruppen.

Det irske landshold Grand Ol’ Man, Robbie Keane, har døjet med småskader på det seneste, men er nu tilbage i træning. Hvorvidt han er tiltænkt en plads i startopstillingen, er nok mere tvivlsomt.

Læs også: Se Irlands trup til EM 2016

 

Der er Kung Zlatan og alle de andre…

Se sveriges trup til EM i fodboldPersonificeringen af det svenske landshold hedder Zlatan Ibrahimovic. Dét kan vi om nogen skrive under på i Danmark, for som de flest nok husker eliminerede Zlatan nærmest egenhændigt Danmark i de to afgørende playoff-kampe om EM-billetten.

Sveriges altoverskyggende profil var tilbage i startopstillingen hos Sverige, da man vandt generalprøven til EM med 3-0 over også EM-klare Wales forleden. Godt nok scorede Zlatan ikke i det opgør, men han lavede assisten til Forsbergs åbningsmål til 1-0. De øvrige mål blev sat ind af Lustig og Guidetti. Hvor meget man kan lægge i det, er selvfølgelig tvivlsomt, men Zlatan var ikke med i Sveriges anden nylige venskabskamp mod Slovenien, som da også sluttede 0-0 i Malmö.

Læs også: Se Sveriges trup til EM 2016

Der er ingen tvivl om at Zlatan spiller en afgørende rolle for Sveriges angreb, og at eventuel svensk succes ved EM i høj grad afhænger af den lang-lemmede målmager. Men det er dog ikke kun i det offensive, at Sverige har sine udfordringer. I den bageste kæde mangler Sverige fart, og her skal det svenske forsvar være på vagt overfor bl.a. lynhurtige Shane Long hos Irland.

Zlatan er et godt bud på en første målscorer i kampen, og han kan spilles til odds 4.33 som første/sidste målscorer eller til at score når-som-helst til odds 2.25.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Irland-Sverige-flag