Se Irlands trup til EM i fodbold 2016 her

Irland flagNår man ser på Irlands trup til EM i fodbold 2016, er der nærmest lutter Premier League-spillere over hele linjen. Der er tale om en slags “England Light”, hvor flere af det irske holds spillere ville være inde i periferien omkring det engelske landshold, hvis man var født på den anden side af det irske hav.

Irland så også stærke ud i kvalifikationen, hvor det blev til en tredjeplads efter Tyskland og Polen i gruppen. Her slog Martin O’Neills tropper bl.a. Tyskland 1-0 hjemme og spillede 1-1 i Tyskland, og Irland har dermed bevist, at man kan bide skeer med selv verdensmestrene på en god dag.

På det irske hold er holdet stjernen, og der er ikke mange profiler som stikker synderligt ud. Den måske største profil af dem alle er den aldrende Robbie Keane, som efter en lang karriere i engelsk fodbold nu gør sig hos LA Galaxy i USA.

På mål finder vi West Hams Darren Randolph, mens også den erfarne Shay Given kan komme i spil. I forsvaret forventes det at være Robbie Brady på venstre back (han kan dog også blive brugt på midtbanen), samt Richard Keogh og John O’Shea i centerforsvaret og med Seamus Coleman på højre back.

På midten finder vi Stoke City-duoen Jon Walters og Glenn Whelan samt McCarthy og Hendrick, mens angrebet udgøres af Wes Hoolahan (kan også spille venstre fløj) og enten Shane Long eller Daryl Murphy. Robbie Keane er umiddelbart ikke i betragtning til startopstillingen, men mon ikke vi får den tidligere Tottenham, Liverpool og Inter-angriber at se som indskifter i flere af Irlands kampe?

Irland er kommet i lidt af en dræberpulje ved EM 2016 i fodbold, hvor man er parret op med Belgien, Italien og Sverige. Hos bet365 kan man spille Irland til at gå videre fra gruppen til odds 2.25.

Se flere odds på EM 2016.

 

Irlands EM 2016 trup

Målmænd:

Shay Given (Stoke)

Darren Randolph (West Ham)

Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)

Forsvar:

Seamus Coleman (Everton)

Cyrus Christie (Derby)

Ciaran Clark (Aston Villa)

Richard Keogh (Derby)

John O’Shea (Sunderland)

Shane Duffy (Blackburn)

Stephen Ward (Burnley)

Midtbane:

Robbie Brady (Norwich)

Aiden McGeady (Everton)

James McClean (West Brom)

Glenn Whelan (Stoke)

Jon Walters (Stoke)

James McCarthy (Everton)

Jeff Hendrick (Derby)

David Meyler (Hull)

Stephen Quinn (Reading)

Angreb:

Robbie Keane (LA Galaxy)

Wes Hoolahan (Norwich)

Shane Long (Southampton)

Daryl Murphy (Ipswich)