Indlæser...

Søndag d. 19. juni er der to kampe på programmet, og disse spilles samtidigt kl. 21.00. På TV2 kan du se Schweiz vs Frankrig i en kamp om førstepladsen i Gruppe A, hvor Frankrig allerede er videre til knockout-fasen efter to sejre.

Schweiz kan tabe deres andenplads til Rumænien, hvis schweizerne taber til Frankrig, og Rumænien samtidigt slår Albanien med et par mål. 4 point er dog formentligt nok til at sende Schweiz videre via tredjepladsen, hvis det skulle komme dertil. Schweiz vil stille sig tilfreds med ét point mod Frankrig, men har måske sejren inden for rækkevidde, da Frankrig har mulighed for at spare flere spillere.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Frankrig er favoritter til odds 1.95 netop nu, mens der er et flot odds 5.50 på Schweiz. Oddset på uafgjort er lavere end normalt, nemlig 3.00, og det skyldes naturligvis, at begge hold kan leve med en uafgjort her.

Kampen spilles på Stade Pierre Mauroy i Lille med kick off kl. 21.00, og du kan se optakt og kampen på TV fra kl. 20.00. Herunder finder du flere udvalgte odds på Schweiz vs Frankrig i tredje spillerunde i gruppespillet ved EM 2016.

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe A

gruppe_a_stillingen_19062016

Se stillingen i alle EM-grupperne

 

Optakt: Schweiz vs Frankrig

SchweizSchweiz er på papiret på hjemmebane i dette opgør, men realiteten forholder sig naturligvis anderledes, da kampen spilles i Lille, Frankrig.

Schweiz har ikke imponeret synderligt ved EM i Frankrig indtil nu, hvor man åbnede med en hårdt tilkæmpet sejr på 1-0 mod Albanien. Her skulle der et fælt drop til af Albaniens keeper for at sætte Schweiz i gang, og trods en udvisning til Albaniens Lorik Cana tidligt i kampen, formåede Schweiz aldrig at udbygge føringen. Faktisk var Albanien tæt på at få udlignet med en mand i undertal.

Efterfølgende mødte Schweiz Rumænien, hvor kampen sluttede 1-1. Her spillede Schweiz en marginalt bedre kamp, men skarpheden manglede oppe foran, hvor den store skyldner hed Seferovic. Så kom Schweiz pludselig bagud, da Rumænien fik tilkæmpet sig et straffespark for træk i trøjen, hvilket Stancu konverterede til rumænsk 1-0 føring. Schweiz sad dog hårdt på opgøret, men uden at slå mønt på det hårde arbejde i form af mål. Heldigvis for Schweiz fik Mehmedi banket bolden i mål i det 57. minut, hvilket var nok til at sikre Schweiz det ene point.

Schweiz er nu – uden at imponere – oppe på fire point fra to kampe, og kan med et uafgjort resultat mod Frankrig sikre sig andenpladsen i puljen. Et nederlag til Frankrig og en rumænsk sejr over Albanien, kan dog sende Schweiz ned på gruppens tredjeplads.

Målscorer-odds hos Schweiz:

Admir Mehmedi og Fabian Schär har lavet de to mål for Schweiz ved slutrunden indtil videre, men det er stadig den hidtil uskarpe angriber Seferovic som er favorit til at score mål for Schweiz. Seferovic kan spilles til odds 9.50.

Venstre wing Mehmedi som lavede det vitale mål mod Rumænien giver odds 10.00, og det samme gør højrefløj Xherdan Shaqiri, som påtænkes at skulle sparke eventuelle straffespark for Schweiz. Det spændende stortalent Breel Embolo – som godt nok er startet på bænken indtil videre i Frankrig – får måske spilletid mod Frankrig og han kan spilles til odds 17.00 som både første og sidste målscorer i kampen.

 

Frankrig formår at bevare spændingen

FrankrigHastværk er lastværk, synes at være parolen i den franske EM-lejr, for franskmændene har haft en tendens til at afgøre tingene i de allersidste sekunder i kampene. I den første kamp mod Rumænien var det Dmitri Payet som satte sejrsmålet til 2-1 ind få minutter før tid, og mod Albanien måtte de franske fans også vente længe på forløsningen.

I første halvleg skabte Frankrig ikke meget at skrive hjem om, og løb konstant ind i den albanske forsvarsmur. I anden halvleg fik Frankrig skabt flere chancer, hvor Giroud også sendte et forsøg på træværket. Til sidst blev det så Antoine Griezmann som dukkede op i feltet i kampens 90. minut og sendte bolden i nettet for Frankrig. Griezmann, som var udråbt til topscorerfavorit ved dette EM, var overraskende blevet bænket til kampen af Didier Deschamps, men igen blev det altså en indskifter for Frankrig som kom ind og lavede det afgørende mål. Det samme var nemlig tilfældet med Payet mod Rumænien.

Og apropos Payet, så nåede Frankrig såmænd at score en gang mere inden dommeren fløjtede kampen af, og det var selvfølgelig endnu engang Payet som kunne afslutte et kontraangreb med scoring, da Albanien kastede alle mand frem i en desperat jagt på et udlignende mål.

Man kan kalde det endnu en arbejdssejr for Frankrig, som har haft svært ved at lave mål ved EM indtil nu, men til trods for det, har man dog scoret fire gange i to kampe, og i al fairness har Frankrig også to gange mødt et hold som har parkeret bussen foran eget mål. Vi glæder os til at se Frankrig mod et hold som Schweiz, der formentlig kommer med mere i det offensive spil, end Rumænien og Albanien har formået.

Det store spørgsmål før kampen bliver dog, hvorvidt Deschamps stiller i stærkeste opstilling, eller om det faktum at Frankrig allerede er videre ved EM, giver plads til nye spillere i startopstillingen.

Målscorer-odds hos Frankrig:

Uden at spå for meget om den franske startopstilling, som i skrivende stund endnu er ukendt, kan vi kigge på målscorer-odds på Frankrig hos bet365. Her udgør den målfarlige trio Giroud (6.00), Griezmann (6.50) og Payet (7.00) naturligvis toppen af listen. Favorit-boblerne er Gignac og Martial (begge odds 8.50) samt Kingsley Coman (9.50).

Som udgangspunkt bliver det Griezmann og Payet som skal sparke eventuelle straffe- og frispark for Frankrig.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Schweiz-Frankrig-flag