El Clasico: Se Real Madrid vs FC Barcelona gratis på nettet her

real vs barcaLivestream El Clasico gratis og lovligt

Få odds 11 på Barcelona og 19 på Real Madrid hos 888sport.

Søndag d. 28. oktober 2018 kl. 16.15 fløjtes El Clasico braget mellem FC Barcelona og Real Madrid i gang. Du har mulighed for at se kampen GRATIS og LOVLIGT, og du kan læse mere om hvordan lige her.

Søndag eftermiddag er det tid til et af de største fodboldopgør i morderne fodbold, når FC Barcelona får besøg af rivalerne fra Real Madrid. Opgøret der bliver set af flere hundrede millioner mennesker på tv, bliver ligeledes det opgør, hvor den tidligere Liverpool spiller Luis Suárez skal forsøge at overtage målscoringen fra Lionel Messi, som er ude med en brækket arm.

 

Livestream El Clasico hos bet365

 

Det bliver derfor et opgør mellem to toptændte mandskaber, der pt. begge er i rigtig god form, hvor især Gareth Bale og Karim Benzema vil forsøge at sætte en stoppe for Barcelonas defensiv, der ikke har holdt buret rent siden slutningen af august måned i La Liga.

Har du planer om at se kampen, men ikke har råd eller lyst til at bruge penge på streamingtjenensten Strive, så behøver du ikke blive urolig. Der er nemlig masser af muligheder hvorpå, du kan komme til at se El Clasico opgøret mellem FC Barcelona og Real Madrid, og det kan du gøre helt gratis.

Vores partner bet365 har nemlig købt rettighederne til at sende opgøret via deres klient. Det betyder altså, at du kan se kampen helt GRATIS og LOVLIGT, og det er uden reklamer. Det eneste du skal gøre for at se kampen er dette.

 

Sådan gør du

For at se kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid, skal du have en konto hos bookmakeren bet365. Hvis du ikke allerede har en konto der, skal du oprette en, hvilket du kan gøre helt kvit og frit. Når du har oprettet din konto, skal du indbetale et hvilket som helst beløb, da bet365 kræver, at man har penge på sin konto for at se gratis livesport. Vi anbefaler dog, at du indbetaler minimumsbeløbet hos bet365 og derefter udbetaler alt igen pånær 1 kr. Dermed kan du se alt det sport du har lyst til, og det koster dig altså ingen ting. De resterende penge kan du altid hæve igen, hvis du vil.

Hvis du er interesseret i livebetting, så er det også noget, som du kan gøre hos bet365. Bookmakeren har nemlig en glimrende livebetting tjeneste, og så kan du livebette på de hændelser, du tror vil ske i kampen. Scorer Luis Suárez det første mål, hvem får det næste hjørnespark og flere andre spændende ting.

 

Livestream El Clasico hos bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365