DFB Pokal: Odds på Wolfsburg vs Bayern München

Indlæser..

I den tyske DFB-Pokal indtræder de store klubber langt tidligere end i de fleste andre pokalturneringer på kontinentet, og det betyder også, at man allerede har chancen for pokalbrag mellem topklubberne i de første runder.

Dét scenarie udspiller sig i aften, hvor de forsvarende Bundesliga-mestre fra Bayern München gæster de forsvarende pokalvindere fra Wolfsburg. Både Wolfsburg og Bayern München slog et lavere rangerende hold i første runde, men mødes nu i dét der sagtens kunne være en DFP Pokal-finale allerede i anden runde.

Wolfsburg var samtidigt Bayerns største trussel mod mesterskabstitlen i sidste sæson, hvor Nicklas Bendtners klub som bekendt vandt sølvmedaljerne. Bayern var dog overlegne og vandt ligaen med et 10 points forspring ned til Wolfsburg, og det ser ud til at blive en gentagelse i denne sæson, hvor Bayern München ser skræmmende stærke ud med 10 sejre i de 10 første kampe. Der er allerede slået et 7 points forspring ned til de nærmeste forfølgere fra Dortmund og yderligere 11-12 point til Schalke og Wolfsburg på tredje- og fjerdepladsen.

Hvis Wolfsburg skal have hænderne på nyt sølvtøj i denne sæson, er man nødt til at diske op med en overraskelse i aften. Senest de to hold mødtes i ligaen var tilbage i september, hvor Bayern sendte Wolfsburg hjem med en gedigen øretæve på 5-1. De fleste husker nok kampen for Lewandowskis vanvittige målshow, og måske er det netop derfor at Lewandowski kun giver odds 1.66 som målscorer-når-som-helst i aftenens pokalkamp.

Bet365 er klar med flere end 100 odds-markeder på Wolfsburg vs Bayern München, og her er Bayern favorit til odds 1.50.

Tror du på at Wolfsburg kan stoppe Bayern i aften, kan du få odds 6.00 på Wolfsburg.

Nicklas Bendtner forventes at få spilletid i aften, og hvis du tror på Lord Bendtner kan score i kampen kan du få odds 4.50 på dét. Tror du Bendtner scorer kampens første eller sidste mål, kan du spille på det til odds 13.00.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Wolfsburg vs Bayern München i DFB Pokalen hos Bet365, og besøger du Bet365 kan du selvfølgelig spille på ciffertips, hvem der kvalificerer sig inkl. overtid og straffespark samt et hav af andre markeder og specials.

Odds på Wolfsburg vs Bayern >>

 

Indlæser..