Vind kassen på Der Klassiker med forhøjede odds hos 888sport

I morgen klokken 18:30 skal vi til det igen, når der skal spilles Der Klassiker på Signal Iduna Park. Borussia Dortmund tager imod Bayern München, og når disse to mandskaber mødes i den tyske Bundesliga, så plejer der at være tale om spændende og målrige opgør.

Hvis du vil tilføje endnu mere spænding til denne tyske klassiker, så kan du gøre det hos 888sport. De giver nemlig alle deres nye kunder odds 17 på Dortmund-sejr, mens der er odds 11 på tre point til Bayern. Derudover får du endda stadig deres normale velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner. Bare husk at bruge promokoden 100BONUS.

 

Få forhøjede odds hos 888sport her

 

Så nemt er det

Det tager ikke meget mere end et par minutter at gøre brug af dette vanvittigt gode velkomsttilbud. Rent faktisk skal du bare følge disse fire simple trin, og så er du klar til at spille på enten Dortmund eller Bayern.

  1. Besøg kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret en konto med promokoden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på enten Dortmund eller Bayern

Vores grønne knap eller linket foroven sender dig direkte videre til kampagnesiden hos 888sport. Derinde finder du en stor grøn knap med ordene SPIL NU. Tryk på den, opret en bookmakerkonto, indbetal penge med promokoden 100BONUS og så får du fordoblet dit første indskud helt op til 1.000 kroner. Indsætter du eksempelvis en plovmand, så vil du have en tusse at spille for.

Når din bookmakerkonto er oprettet, så mangler du sådan set bare at spille 50 kroner på enten Dortmund til odds 17 eller Bayern til odds 11. Det vil altså sige, at der er tale om en potentiel gevinst på enten 850 eller 550 kroner. Der Klassiker kan følges på TV3 Sport lørdag aften klokken 18:30.

 

Hvem skal jeg spille på?

888sport har valgt at forhøjede oddset på både hjemme- og udesejr, hvilket kan gøre det svært at vælge. Her på redaktionen er vi dog ikke i tvivl om, hvem der er den store forhåndsfavorit til at snuppe sejren og tage de tre point. Det kan godt være, at Dortmund fører Bundesligaen med 24 point og endnu ikke har prøvet at tabe, men man skal ikke glemme, at Bayern har et rigtig godt tag på dem. Rent faktisk er det blevet til tre sejre på stribe for München-klubben, og vi føler os rimelig overbeviste om, at de snupper nummer fire lørdag aften.

Sidst de to mandskaber mødtes var den 31. marts på Allianz Arena, og her var der ingen tvivl om udfaldet. Værterne bankede gæsterne sønder og sammen med tenniscifrene 6-0. Selvom denne kamp bliver meget mere tæt, så tror vi alligevel, at de mangedobbelte tyske mestre ender med at trække det sidste strå til sidst. Særligt fordi Robert Lewandowski allerede har noteret sig for 13 fuldtræffere i sine første 15 kampe for klubben denne sæson. Han ligner som sædvanlig det absolut bedste bud på en matchvinder i Der Klassiker.

 

Regler og vilkår

Eksisterende kunder hos 888sport kan desværre ikke gøre brug af dette tilbud og må derfor nøjes med de normale odds. Der kan spilles op til 50 kroner på enten hjemme- eller udesejr, hvilket vil sige, at man kan vinde enten 850 eller 550 kroner. Velkomstbonus og eventuelle gevinster fra det forhøjede odds skal gennemspilles ti gange indenfor 60 dage til minimumodds 1,50. Derefter kan de kvit og frit hæves direkte til din bankkonto. Cash out-funktionen må ikke benyttes under opgøret, og foretager du en indbetaling med enten Skrill eller NETELLER, vil det ikke være muligt at få de forhøjede odds.

 

Få forhøjede odds hos 888sport her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund