Efter sine racistiske udtalelser er ejeren af NBA-holdet L.A. Clippers på vej til at blive sparket ud af ligaen. Blandt kandidaterne til at overtage ejerskabet af holdet er basketball-legenden Earvin Magic Johnson og talkshow-dronningen Oprah Winfrey.

Clippers-ejer Donald Sterling har bragt hele USA i kog efter en række meget racistiske udtalelser. Blandt andet gav Sterling udtryk for, at han ikke ønskede at se sorte tilskuere til sine kampe. Siden har både LeBron James og præsident Barack Obama taget skarpt afstand fra udtalelserne.

I denne uge offentliggjorde NBA-ligaen så, at Sterling er bandlyst fra alle holdets aktiviteter, og ligaens øvrige ejere forventes at gennemtrumfe et salg af klubben. Det har fået flere store stjerner til at melde sig på banen som mulige ejere eller delejere af L.A. Clippers.

Betsafe har sat odds på den kommende ejerkonstellation, og bookmakeren har et godt øje til både Ervin Magic Johnson til odds 2,00 og Oprah Winfrey til odds 2,50. Blandt andre kandidaterne, der har tilkendegivet deres interesse, er boksestjernen Floyd Mayweather Jr. og rapperne Sean ‘P Diddy’ Combs og Rick Ross.

“Magic Johnson er et oplagt bud på en ny ejer af Clippers med hans tilknytning til Los Angeles, og hans erklærede ønske om at eje et NBA-hold. Vores anden favorit er talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Hun står stærkt i billedet, fordi hun repræsenterer det altfavnende mainstream-USA, som står i stærk modsætning til Sterlings racistiske udtalelser. Derudover besidder hun den personlig formue, som skal til for at købe holdet”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

 

Gå til Betsafe for at spille på den nye ejer her – >

 

Hvilken celebrity kommer til at eje en del af LA Clippers hvis et salg bliver gennemført?

Magic Johnson                                                           2.00

Oprah Winfrey                                                            2.50

Floyd Mayweather Jr.                                                 5.00

Sean Combs (P Diddy)                                               8.00

Rick Ross                                                                   18.00