Vi er nået til kvartfinalerne ved VM i Qatar og desværre lykkedes det ikke det danske landshold at gå videre fra gruppespillet. Så de danske fodboldfans må finde sig et nyt favorithold at holde med og heppe på. Ifølge Danske Spil, så er især Brasilien og Argentina i høj kurs og mange spillefugle satser deres penge på de to sydamerikanske landshold.

Mange fodboldfans håber på, at Lionel Messi endelig får lov til at løfte VM-trofæet. Den lille argentiner har stort set vundet alt, hvad der er værd at vinde; undtagen VM-guld. Og Messi har været enestående i Qatar og sikret at Argentina nu er klar til kvartfinalen mod Holland. Du kan følge kvartfinalen mellem Holland og Argentina på fredag den 9. december kl 20:00 og opgøret vises på TV2 og via livestream på TV2 Play.

Bookmaker is inactive

Udover Argentina, så har vi også set forrygende flot angrebsspil fra Brasilien og det er ingen overraskelse, at mange danskere har kastet deres kærlighed på de dansende brasilianere.

Det er i hvert fald der, flest sætter deres penge, lyder meldingerne oddssætter Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil: 

“Halvdelen af alle tilbageværende indskud på en kommende verdensmester er sat på enten Brasilien eller Argentina. Det er ikke spor overraskende, at det er de to store fra Sydamerika, der topper danskernes favoritliste – især nu, hvor Tyskland heller ikke kom videre fra gruppespillet. Og her hos Danske Spil er vi jo helt enige med danskerne. Vi har også Brasilien som storfavoritter til at stå med VM-trofæet efter finalen den 18. december, og det vil vi nok fortsætte med at have, indtil de enten vinder eller ryger ud,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Brasilien spiller deres kvartfinale mod Kroatien fredag den 9. december og der er kampstart kl 16:00. Du kan følge kampen på DR1 og via stream på dr.dk.

Hvem vinder VM 2022? Odds fra Danske Spil

Bookmaker is inactive

Ofte stillede spørgsmål?

🔎Hvornår afvikles VM 2022 finalen?
Det hele skal afgøres den 18. december kl 20:00 på Lusail Stadium, hvor der bliver fløjtet gang i finalekampen ved VM 2022.

🔎 Hvem er favorit til at vinde VM 2022?
Bookmakerne har Brasilien som favoritter til at vinde VM-trofæet. Hos Danske Spil kan du hente odds 2,75 for Brasilien som VM-vinder.

🔎 Hvor kan jeg se VM finalen?
Du kan følge finalekampen ved VM 2022 på TV2 og se med via livestream på TV2 Play.