Danske Spil vil levere masser af VM-kampagner og konkurrencer til VM 2022

VM i fodbold sparkes igang den 20. november i Qatar.  Vores samarbejdspartner BetXpert har interviewet Danske Spil om deres forventninger og planer for kampagnetilbud til VM-slutrunden.

Bookmaker is inactive

Et billede af en dansk sparegris fra danske Spil

Danske Spil: Vind landsholdstrøjer og saml Frit Spil kroner

VM 2022 skydes igang den 20. november og du kan se frem til en masse sjov og underholdning hos Danske Spil, der vil hygge om VM-fansene og tilbyde kampagnetilbud og quizzer til den store fodboldfest i Qatar.

Danske Spil har været sponsor for landsholdet siden 2017, og det er et partnerskab, de stadig er stolte af, fortæller Jens Nielsen, der er sportspilschef hos Danske Spil til BetXpert.

“- Et VM i fodbold er altid stort, og vi glæder os til at følge fodboldverdenens største begivenhed sammen med danskerne. Vi kommer fx til at lave konkurrencer, hvor man kan vinde landsholdstrøjer og også en quiz op til VM-start, hvor man kan samle frit spil kroner.

Vi har et attraktivt udbud og en række specialspil, som vil give fodboldglade kunder en god og alsidig oplevelse hos os. Vi glæder os til at skabe en fodboldfest sammen med danskerne og til at følge landsholdets kampe og vejen – måske – mod et trofæ.”

Se frem til specialspil fra Danske Spil til VM2022

  • Spillerspecials på de danske stjerner (f.eks.: Eriksen-mål, -assists, -kort)
  • VM’s mest målrige gruppekamp
  • Danmarks topscorer, flest assists for landet og flest kort
  • Turneringskombinationer (f.eks. Danmark kommer i semifinalen + Frankrig vinder VM + Neymar bliver topscorer)
  • Landenes topscorer
  • Turneringens spiller og turneringens unge spiller
  • Landenes antal mål (over/under) i turneringen
  • H2H med stjernerne: Hvem scorer flest mål?
  • Antal hattricks ved VM
  • Antal 0-0-kampe ved VM

Bookmaker is inactive

Danskernes indskud på VM

Danmark havde et fantastisk EM i fjor, og det har tilsyneladende vækket optimisme blandt kunderne hos Danske Spil, hvor mange har spillet på Danmark som VM-vinder.

“- Danmark til at vinde VM er vores mest spillede udfald. P.t. er 42 procent af alle indskud, vi har fået på VM-vindermarkedet, kommet på Danmark. Danske Spils kunder har altså store forhåbninger til, at Danmark kan gå hele vejen, hvilket lige nu giver odds 30,00, fortæller Jens Nielsen og fortsætter:

– Favoritten Brasilien til at vinde VM er det næstmest spillede udfald blandt vores kunder. Frankrig til at vinde VM er det tredje mest spillede udfald. Vi har franskmændene som næststørste favorit til VM-guldet.”