Danmark – Wales odds: Optakt til braget i Nations League

Der var mange bange anelser, men DBU og Spillerforeningen er langt om længe blevet enige om at forlænge den gamle aftale. Det betyder, at vi får det “rigtige” landshold at se på søndag på Ceres Park & Arena. Her skal Åge Hareide og de danske drenge op imod Gareth Bale, Aaron Ramsey og resten af det walisiske landshold.

Reservelandsholdet med John ‘Faxe’ Jensen i spidsen spillede onsdag en testkamp mod Slovakiet. Selvom mange nok havde frygtet en afklapsning, så gjorde de rent faktisk rigtig fin figur i 3-0-nederlaget. Det bliver selvfølgelig rart at se Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Christian Eriksen og de andre store stjerner igen, men der skal lyde et kæmpe tak fra redaktionen her på Odds.dk til det midlertidige trænerteam og samtlige 24 mand i reservetruppen.

Ryan Giggs og Wales fik den perfekte start på UEFA Nations League i onsdags. De bankede således Irland sønder og sammen med hele 4-1. Tom Lawrence, Gareth Bale, Aaron Ramsey og Connor Roberts stod for de fire scoringer. Shaun Williams fik pyntet på resultatet for irerne. Særligt superstjernen fra Real Madrid har set skarp ud i denne sæson. Han har allerede scoret tre gange og lavet to assists for kongeklubben.

Hos diverse spiludbydere på nettet er danskerne blevet gjort til forhåndsfavoritter. Hos Danske Spil er eksempelvis odds 2,05 på dansk sejr. Tre point til waliserne belønnes med odds 3,75. Et uafgjort resultat giver pengene 3,35 gange igen.

 

Odds på Danmark - Wales hos Danske Spil

 

Optakt: Danmark – Wales

Nu skal der simpelthen lægges låg på den konflikt

Det danske landsholds officielle logoDet har selvfølgelig ikke været den optimale optakt med konflikten mellem DBU og Spillerforeningen. Den har nemlig været med til at formindske forberedelsestiden dramatisk. Man kan dog også vende det om og sige, at de danske drenge burde have meget friske ben efter cirka en uges pause. Det walisiske landshold spillede som skrevet før mod Irland i onsdags, mens nærmest hele fodbolddanmark sad og ventede på en afklaring omkring søndagens opgør. Det var sådan set kun reservelandsholdet, der bestod af divisions- og seriespillere, som blev nødt til at holde fanen højt. UEFA ville således have straffet os gevaldigt, hvis vi havde meldt afbud til venskabskampen mod slovakkerne.

Kong Christian og co. har altså virkelig noget at bevise overfor TV-seerne og roligansene på stadion. Mange har kaldt dem grådige og forkælede, og vi tror, at det kommer til at tænde op under truppen. Selvom waliserne fik den perfekte start på turneringen, så skal de slet ikke regne med, at det bliver lige så let mod danskerne. Vores målmand er blandt verdens bedste, og han stod en fuldstændig fantastisk VM-slutrunde. Derudover virker vores forsvar også bundsolidt, og man skal stå tidligt op for at score imod os.

I den anden ende af banen har vi brandvarme Christian Eriksen. Selvom han måske skuffede en smule i Rusland, så skal man ikke undervurdere hans betydning for landsholdet. I sine seneste 15 kampe for Åge Hareide står han nemlig noteret for intet mindre end 11 scoringer og seks oplæg. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem det skal komme fra, hvis vi skal snuppe sejren mod Ryan Giggs’ mandskab. Særlig på standardsituationer er han dødsensfarlig. Det skal vi være gode til at udnytte i dette opgør.

 

Wales er afhængige af Bale og Ramsey

Wales kæmpede med næb og klør for at komme med til verdensmesterskaberne, men de måtte se sig slået på målstregen af Irland. Hjemme på Cardiff City Stadium blev James McClean deres bøddel, da han stod for kampens eneste scoring i den sidste kvalifikationskamp og sørgede for en irsk sejr på 0-1. Det endte med at koste Chris Coleman jobbet, og det er altså derfor, at det nu er Manchester United-legenden Ryan Giggs, som står i spidsen for waliserne. Han har fået en fin start på tilværelsen med to sejre, en uafgjort og et nederlag. Det er dog værd at bemærke, han er meget afhængig af Gareth Bale og Aaron Ramsey. Hvis ikke de to spiller op til deres bedste, så kan det walisiske landshold komme i problemer mod mange modstandere.

Særligt Bale bliver en stor mundfuld for det danske forsvar. Efter Cristiano Ronaldo skiftede Real Madrid ud med Juventus har han fået lidt af en opblomstring, da det nu er ham, som skal stå for meget af målscoringen hos kongeklubben. Den tidligere Spurs-spiller har været plaget af mange skader de seneste par sæsoner, men det virker til, at han ved at være tilbage i fulde omdrejninger. Ramsey står derimod i en hel anden situation. Han har valgt endnu ikke at forlænge sin aftale med Arsenal. Det har betydet, at han kun er startet inde i en halvdelen af deres kampe denne sæson. For Wales er han en stensikker starter. Det er ham som skal trække i trådene inde fra maskinrummet på midtbanen.

Hvis Kasper Schmeichel og resten af Danmarks defensiv kan holde Bale og Ramsey i skak, så ser det godt ud. Giver de dem for meget plads, så bliver det derimod straffet prompte. Vi skal altså være bedre end irerne til at dække op, hvilket burde være muligt.

 

Danmark – Wales spilforslag

Selvom størstedelen af den danske optakt er blevet spoleret af konflikten mellem DBU og Spillerforening, så har vi stadig fuld tiltro til, at Danmark kan snuppe sejren og de tre point. Der er stadig masser af selvtillid og tro på tingene efter sommerens slutrunde, hvor vi aldrig prøvede at være bagud og heller ikke tabte i hverken ordinær eller forlænget spilletid.

Det bliver nok et tæt opgør, som måske bliver afgjort på en dødbold. Her satser vi på, at Christian Eriksens flødefod kommer til at være kampafgørende. Om det ender med at være på et hjørnespark eller et frispark er svært at spå om, men vi sætter vores lid til en smal dansk sejr på 1-0 eller 2-1. Særligt fordi at de gerne vil modbevise alle kritikerne, som har kaldt dem grådige og forkælede den seneste uges tid.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder kampen til odds 2,05 hos Danske Spil.

 

Odds på Danmark vinder hos Danske Spil

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift