Tirsdag d. 13. december går det igen løs for de danske håndboldpiger ved EM i Sverige, hvor modstanderne denne gang er OL guldvinderne fra Rusland.

Du kan spille på kampen hos bookmakeren bet365.dk, hvor man tror mest på Rusland i skrivende stund. Der er odds 2.30 på Danmark og odds 1.90 på Rusland, mens uafgjort kan spilles til odds 8.50.

Danmark tabte senest en tæt kamp mod EM-favoritterne fra Norge, men har ellers hentet tre fine sejre. Rusland har derimod skuffet indtil videre i denne slutrunde, og vi spår gode chancer for en dansk sejr mod Rusland.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Danmark vs Rusland

danmark-rusland-flag

Rusland var på forhånd udråbt som EM-favoritter sammen med Norge, men to nederlag indtil videre i tre kampe har sendt oddset på Rusland som vindere af EM på himmelflugt. Før var der odds 3.75 på Rusland, men lige nu kan russerne spilles til odds 23.00, hvilket siger lidt om at russerne ikke har levet op til forventningerne indtil videre.

Rusland startede med en 32-26 sejr over Kroatien, men tabte derefter de to næste kampe til Rumænien og Norge. Dermed var Rusland kun videre fra indledende runde som nr. 3 i puljen, men det lykkedes for russerne at vinde den første kamp i mellemrunden med 24-26 over Tjekkiet.

Danmark vandt som forventet den indledende gruppe med tre sejre i tre kampe, men det har ikke rokket ved oddsene på Danmark. Der er således stadig odds 17.00 på Danmark som EM-vindere.

Læs også: Se odds på vinderen af EM i håndbold

 

Flot præstation mod Norge giver tro på sejr

Danmark var da også tildelt en – på papiret – lettere pulje end f.eks. Rusland, og det er først i mellemrunden at vi for alvor kommer op imod modstand fra øverste hylde. Det fik vi at sande mod Norge, hvor Danmark dog var rigtigt godt med i kampen, hvis vi ser bort fra en katastrofal start på kampen. Danmark var hurtigt bagud 0-6, men kom stille og roligt tilbage i kampen og tabte til sidst i en regulær gyser.

Det var en flot dansk præstation, hvor vi spillede pænt op med de norske europa- og verdensmestre, og hvis Danmark kan diske op med samme spil – minus den dårlige start på kampen – er der bestemt muligheder for at slå de russiske OL-guldvindere.

Danmark indtager før kampen tredjepladsen og har brug for en sejr over Rusland, hvis vi skal holde Putins håndbold-darlings bag os i tabellen. Den tror vi selvfølgelig kommer i hus, og spiller derfor på en dansk sejr til odds 2.30 netop nu hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330