Danmark tromler videre ved VM 2017 i Frankrig, hvor det i aftes blev til en 27-25 sejr over svenskerne. Det var samtidig den tredje sejr i stribe for Danmark, som forinden havde nedlagt både Argentina og Egypten. Nu venter håndbold-miniputterne fra Bahrain i Danmarks fjerde kamp ved VM, og der bør være en dansk storsejr i vente.

888sport er klar med odds på Danmark vs Bahrain, og her er de danske håndboldherrer gigantiske favoritter. Der er odds 1.01 på Danmark, mens en sejr til Bahrain takseres til odds 51.00. Det samme gør uafgjort i øvrigt.

Spil på VM-kampen hos 888.dk >>

 

Hvis du vil have et højere odds på Danmark mod Bahrain, kan du f.eks. få odds 1.89 på Danmark -13 mål. Læs mere om chancerne for en dansk storsejr i optakten forneden, eller spring direkte til 888sport og se alle odds på kampen.

Kampen spilles onsdag d. 18.  januar kl. 17.45, og du kan se kampen direkte på DR1 eller på livestream på nettet.

 

Gør klar til en dansk målfest mod Bahrain

Det er klart, at odds 1.01 på sejr til Danmark lige på ikke er det mest sexede odds i verden, og derfor kigger vi mod handicap-linjen på 13-mål, hvor 888sport tilbyder odds 1.89 på Danmark.

Ser vi på Bahrains første kampe ved VM 2017, åbnede landet på Den Arabiske Halvø med et nederlag på hele 33-16 mod Sverige. Herefter tabte Bahrain med 32-22 til Qatar, og senest blev det også til et – mere hæderligt – nederlag på 31-29 til Egypten.

Bahrain har altså endnu ikke lukket færre end 30 mål ind i en kamp, og med et snit på kun 19 mål i de første to kampe mod de stærkere gruppehold fra Sverige og Qatar, er der ikke umiddelbart meget der tyder på Bahrain skal frem og lave flere end 20 mål mod Danmark.

Meget afhænger selvfølgelig af det danske holds lyst til at investere kræfter i at jagte en storsejr, men Danmark bør kunne besejre dette Bahrain-hold komfortabelt, uden at det behøver koste dyrt på energi-barometeret.

Bahrain er et lille land med kun 1,2 mio. indbyggere, og har ikke just stolte håndboldtraditioner ved VM. I 2011 var Bahrain med for første gang, og sluttede som nr. 23 i Sverige. I 2015 var holdet igen kvalificeret via de asiatiske mesterskaber, men valgte at trække sig fra konkurrencen.

Ingen spillere fra Bahrains hold gør sig til dagligt i store klubber i Europa, men derimod spiller hele holdet til dagligt i primært i Al-Najma (Bahrain) og Al-Ahli (Saudi Arabien).

 

Se odds på Danmark vs Bahrain

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Danmark vs Bahrain fra 888sport. Besøg bookmakeren nu for at se alle odds på kampen.

Spil på VM-kampen hos 888.dk >>