Der venter en svær opgave i aften mod Tyskland for det danske U21-landshold i den anden gruppekamp ved EM i Polen. Danmark tabte den første til Italien med 2-0, og da Tyskland samtidigt slog Tjekkiet med samme cifre i den anden kamp, er der nu lagt op til en direkte duel om 1. pladsen mellem Italien og Tyskland.

Tyskerne kan ikke lette foden fra speederen i kapløbet mod Italien, så Tyskland skal selvfølgelig slå Danmark, hvilket bookmakerne da også forventer. Derfor er der et flot odds 8.00 på Danmark lige nu, mens Tyskland kun giver odds 1.45. Uafgjort er ikke noget utænkeligt scenarie, og dét belønnes med odds 4.75 lige nu.

Du kan spille på kampen hos f.eks. bet365, hvor der er masser af odds på Danmark mod Tyskland, som i øvrigt kan se på Kanal 5 i aften kl. 20.45. Du kan også følge kampen på livescore.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Danmark møder Tyskland ved U21 EM

Selvom Tyskland vandt med 2-0 over tjekkerne, og tillod sig at brænde et straffespark til 3-0, er det ikke noget voldsomt stærkt tysk hold – trods alt – som Danmark skal op imod. De fleste store navne, som Tyskland kunne være stillet med, har fået lov at holde sommerferie i stedet, og selv om der er masser af stærke tyske talenter i truppen, er det et hold som Danmark kan matche på en god dag.

Det danske hold stiller dog også til EM uden mange af de bedste U21-berettigede navne, såsom Kasper Dolberg, men kan alligevel bryste os af et ganske fornuftigt hold, som leverede en god indsats mod et stærkt og fysisk betonet italiensk mandskab i den første kamp. Her skulle vi frem til det 54. minut før italienerne åbnede scoringen ved Sassuolos Lorenzo Pellegrini, inden Atalantas Andrea Petagna lukkede og slukkede i det 86. minut.

Måske kan Danmark snuppe et overraskende point – eller alle tre – her fra tyskerne, men det kræver unægteligt en hård kamp fra Niels Frederiksens mandskab. Spil på kampen hos bet365, hvor der er flot U21 EM odds 8.00 på Danmark lige nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Her ses Danmarks og Tysklands opstillinger fra kampens start mod hhv. Italien og Tjekkiet i åbningskampene ved U21 EM 2017 i Polen (kilde: livescore.dk)