Danmark – Sverige livestream: Se mellemrundens sidste kamp gratis

Det indledende gruppespil ved EM i kvindehåndbold er nu forbi, og det er tid til første kamp i mellemrunden. Her møder de danske jernkvinder ærkerivalerne fra Sverige, og den kamp kan du livestreame gratis hos bookmakeren Unibet. Alt det kræver er faktisk blot, at du opretter en konto hos Unibet, og at der som minimum er en krone stående på kontoen. Derefter kan du streame samtlige kampe fra EM i kvindehåndbold lovligt og i høj kvalitet.

 

Livestream Danmark - Sverige her

 

Livestream Danmark – Sverige gratis

Før kampen imod Sverige ligger Danmark på tredjepladsen i mellemrundens Gruppe 1 med to point. Svenskerne har kun et enkelt point med sig, og danskerne er selvfølgelig favoritter på hjemmebane. Alle danske håndboldfans skal selvfølgelig se kampen. Men har du ikke mulighed for at se den på TV2 Play, så kan du altså finde et gratis Danmark – Sverige livestream hos Unibet.

For at kunne streame Danmark – Sverige kræver det sådan set bare, at du opretter en konto eller logger ind på din eksisterende og sørger for, at der står et symbolsk beløb på den. Det er slet ikke et krav, at du skal have penge på spil for at se med for at kunne livestreame kampen. Principielt er det altså ganske gratis, at få dit livestream af Danmark – Sverige hos en af de bedste bookmakere på det danske marked. Nye kunder får i øvrigt fordoblet deres første indskud på siden med helt op til 1.000 kroner. Læs mere om det i vores Unibet-anmeldelse.

Sådan gør du

  1. Gå til Unibet.dk 
  2. Opret konto
  3. Vælg “EM – Kvinder” i menuen over sportsgrene
  4. Vælg Danmark – Sverige
  5. Stream starter ligeså snart, at kampen starter

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.

 

Danmark – Sverige odds:

Når man sidder og livestreamer hos en bookmaker, kan man naturligvis tilføje ekstra spænding ved at oddse på opgøret. Derved bliver det både mere intenst og spændende at følge med i slagets gang.

Efter to flotte sejre i de to første kampe kom Danmark ned på jorden tirsdag, hvor vi tabte til Frankrig. På trods af nederlaget, der kom i en kamp, hvor ingen af spillerne for alvor ramte topniveauet, er Danmark store favoritter imod Sverige. I skrivende stund giver Unibet odds 1,53 på en dansk sejr. Det betyder, at bookmakeren vurderer, at der er 61 procent chance for, at Danmark vinder kampen. Til sammenligning er der odds 3,25 på svensk sejr, hvilket er lig med 28 procent chance for at vinde.

At Danmark tabte til Frankrig, skal man passe på med at lægge alt for meget i. Det var en besynderlig kamp, hvor danskerne havde store problemer. De to første kampe var gode, og hvis vi finder tilbage til det niveau, så bør vi helt sikkert også slå svenskerne.

I modsætning til Frankrig er Danmarks landstræner først for nyligt blevet ansat, og dermed er det danske landshold endnu ikke færdigudviklet. Jesper Jensen er stadigvæk ved at sætte sit præg på sine tropper, og man kan roligt forvente, at de danske kvinder bliver bedre og bedre i takt med, at turneringen skrider frem. Du kan altså godt regne med håndbold i høj klasse, når du får dit Danmark – Sverige stream på skærmen.

Når danskerne er store favoritter imod Sverige, er det fordi, at svenskernes niveau simpelthen ikke nærmer sig vores. Sverige fik blot tre point i gruppespillet, hvor de slog elendige Tjekkiet og spillede uafgjort med Spanien og tabte til Rusland. Det er et hold, Danmark bør slå uden de helt store problemer.

 

Spilforslag til Danmark – Sverige

Først og fremmest anbefaler vi et spil på de dansk sejr  til odds 1,53. Det er et rigtig flot odds. Det er især pænt, når man tænker på det niveau, danskerne lagde for dagen i de første to kampe. Derudover skal man huske på, at svenskerne er markant svagere på kvindesiden end herresiden, hvorfor der altså er en pæn niveauforskel her.

Er man mere risikovillig, kan vi også anbefale et spil på Danmark – 2,5 til odds 2,18, hvilket altså betyder, at Danmark skal vinde med mindst tre mål før, at spillet går hjem. Svenskerne tabte med fire til Rusland i det indledende gruppespil, og det er bestemt ikke usandsynligt, at Danmark også slår svenskerne med et par mål.

Vi har generelt stor tiltro til den danske offensiv, og tror på en målrig kamp, når vi fredag nyder vores Danmark – Sverige livestream. Der er mange dygtige offensive spillere hos Danmark, og hvis de rammer dagen, kan det blive en regulær målfest. Det regner vi bestemt, at de gør imod en sløj svensk defensiv, der lukkede hele 53 mål ind imod Spanien og Rusland i gruppespillet. Vi anbefaler derfor, at du spiller på, at Danmark scorer over 26,5 mål til odds 1,95. 

Alle spillene er naturligvis fundet hos Unibet, hvor du altså også kan finde dit gratis Danmark – Sverige livestream.

Livestream Danmark - Sverige her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund