Danmark – Spanien Odds på VM-semfinalen

Efter en vanvittig kamp mod Egypten står Danmark nu i en VM-semifinale mod Spanien. Vi har samlet de bedste Danmark – Spanien odds og kommer også med vores spilforslag på den store kamp.

 

Odds på Danmark - Spanien hos Bet365

 

Danmark – Spanien Odds

Indlæser odds…

Danmark har gennem dette VM været forhåndsfavoritter i samtlige deres syv kampe. Det er de også mod de spanske europamestre. Ser man på odds på Danmark – Spanien, opdager man dog hurtigt, at den ventede niveau forskel ikke er den største.

Det betyder, at man for første gang ikke nødvendigvis behøver, at kigge mod et handicapspil, når det kommer til Danmark – Spanien odds. Danmark er stadig favoritter, men i skrivende stund er Spanien ikke langt efter.

Det bliver da også den på papiret med afstand hårdeste modstander, som Danmark har stået overfor. Der er dog stadig flere gode grunde til at tro på dansk triumf.

Spanien har trods deres overbevisende sejr over Norge også vist svaghedstegn ved dette VM. I deres første kamp spillede de nemlig uafgjort med Brasilien. Mod Norge var man desuden heldige med, at den norske superstjerne Sander Sagosen måtte udgå med en skade omkring 20 minutter inde i kampen.

Danmark skal naturligvis finde spillet fra kampen mod Kroatien frem igen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en plads i semifinalen. Vi regner da også med, at de danske herrer leverer endnu en stor kamp mod spanierne og indløser billet til finalen.

 

Odds på antal mål i Danmark – Spanien

Indlæser odds…

Foruden spil på vinderen af kampen, finder man hos Bet365 også massevis af andre odds på Danmark – Spanien. Blandt disse er odds på, om vi får over eller under et vist antal mål i kampen. Det er også muligt at livestreame Danmark – Spanien gratis hos Bet365.

Her haft Bet365 valgt over/under på 55,5 mål. Spaniens vandt deres kvartfinale mod Norge med 31-26. Det vil altså i alt sige 57 mål mellem de to hold.

Norge viste i de testkampe, som man spillede mod Danmark inden VM, at de to hold ikke er langt fra hinanden niveaumæssigt. Derfor synes 55 mål at være et meget godt start at vælge sit over/under ud fra.

Danmark har også været involverede i et par målfester ved dette VM. Først og fremmest er der naturligvis 38-26-sejren over Kroatien, som sendte chokbølger gennem håndboldverden. Det er derfor ikke utænkeligt, at deres indbyrdes møder også ender med en mange mål.

 

Optakt til Danmark – Spanien

De danske herrer skal spille op til noget nær deres bedste, hvis de skal spille sig i finalen. Det kræver blandt andet, at forsvaret leverer endnu en stærk kamp.

Det spanske hold må som nævnt ventes at blive den største udfordring for det danske forsvar, som indtil nu har gjort det fint, dog uden at modstanden har været skræmmende indtil nu.

Samtidig skal det danske angreb naturligvis også præstere. Det er især vigtigt at få gang i Mikkel Hansen, og at han holder dampen oppe gennem hele kampen. Da bør Danmark stå med gode kort på hånden mod spanierne.

Spanien bankede som bekendt Norge med 31-26 på vejen mod finalen. Her var Alex Dujshebaev den store profil med sine otte mål. De første allerede med 21-15 ved pausen, og det fik altså holdt Norge på afstand gennem anden halvleg.

Norges tab af Sander Sagosen til en skade efter 20 minutter var dog en enorm fordel for Spanien.

 

Danmark – Spanien – Spilforslag

Indlæser odds…

Danmark er som nævnt lille favorit til at vinde kampen. Derfor er der ganske gode penge at hente, hvis man tror, at Danmark vinder med to eller flere mål.

Hvis Danmark kan finde niveauet fra nedsablingen af Kroatien frem igen, er en sejr på mere end et mål bestemt ikke urealistisk i vores optik og en fin mulighed, hvis man er på jagt efter et spil til lidt højere odds.

 

Odds på Danmark - Spanien hos Bet365