Danmark – Spanien Livestream – se den vigtige mellemrundekamp

Det danske kvindelandshold spiller deres anden kamp ved EM i håndbold, når de møder Montenegro. Denne kamp spilles på Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning. Her kan du læse mere om kampen, samt hvordan du ganske gratis og lovlig kan få Montenegro – Danmark livestream hos Bet365.

Det er blevet tid til det danske kvindelandshold anden mellemrundekamp ved EM i håndbold. Her hedder modstanderen Spanien. Her finder du vores store guide til, hvordan du kan få Danmark – Spanien livestream ganske gratis og lovligt hos Bet365.

 

Livestream Danmark - Spanien hos Bet365

 

Livestream Danmark – Spanien

Der er heldigvis blot ét krav, når det kommer til at skulle livestreame den vigtige kamp mellem Danmark og Spanien hos Bet365. Det er, at man har en konto hos Bet365. På denne skal der står penge. Beløbet er dog helt og aldeles valgfrit.

Dette kan med andre ord være på helt ned til én enkelt krone, og man vil stadig kunne få sin gratis livestream af Danmark – Spanien hos Bet365. Vi har lavet en oversigt over processen, der heldigvis er ganske enkel og dermed let at forstå.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Først skridt er altså, at du skal have oprettet dig en konto hos bookmakeren Bet365. Bet365 er som bekendt en af de største bookmakere i verden. De har naturligvis sikret sig, at oprettelsesprocessen er ganske simpel og sikker. I løbet af denne vil man blive bedt om at oplyse følgende: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Man vil desuden også blive bedt om at vælge sig et brugernavn, et kodeord og et sikkerhedsnummer på fire cifre. Det sidstnævnt vil kun skulle tages i brug, hvis man skulle være så uheldig at være kommet til at glemme sit brugernavn og/eller kodeord.

Når ens nye Bet365-konto er oprettet er eneste manglende punkt, at man sørger for at få sat nogle penge ind på denne. Herefter vil man være helt og aldeles klar til at se al den EM-håndbold, som man har lyst til – herunder Danmark – Spanien.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Odds på Danmark – Spanien

Danmark sikrede sig med sejren over Sverige, at man stadig står med gode kort på hånden med hensyn til at nå semifinalerne. Det blev en hæsblæsende afslutning på kampen, hvor svenskerne med et halvt minut tilbage fik straffekast. Det blev dog kastet over mål, hvorefter  Mette Tranborg scorede til 24-22. Det kræver dog også en sejr over Spanien.

Spanierne tabte deres seneste kamp til Frankrig med 26-25. Dermed er spanierne ude af EM, mens Danmark med en sejr selv kan afgøre deres videre skæbne i sidste kamp mod Rusland.

Derfor er Danmark ikke overraskende storfavoritter mod Spanien. Derfor kan man med god fordel kigge mod et handicapspil på Danmark. Her anbefaler vi, at Danmark vinder med mindst tre mål.

 

Spilforslag på Danmark – Spanien

Indlæser odds…

Som nævnt er Spanien ude efter nederlaget til Frankrig, mens de danske kvinder stadig har alt at spille for. Det faktum at Danmark er op hjemmebane gør naturligvis også, at de vil give sig fuldt ud i jagten på de livsvigtige to point.

For at det skal lykkes kræver det, at det danske angrebsspil igen er flyvende mod spanien. Det tror vi kommer til at være tilfældet, og at vi få en ret overbevisende sejr mod Spanien. Her tror vi som nævnt på en dansk sejr på mindst tre mål.

Det kan du også livestreame hos Bet365

Som nævnt er Bet365 en af verdens absolut største bookmakere. Det er dermed næppe nogen større overraskelse, at man som kunde hos dem har visse fordele. En af disse er, at man kan livestreame sport fra hele verden gratis udover EM i håndbold for kvinder.

Hos Bet365 har man nemlig samlet rettigheder til mange af de absolut største ligaer i Europa. Det gælder både fodbold, håndbold eller noget helt tredje. Når det kommer til fodbold vil man eksempelvis kunne streame live fra store som Serie A, La Liga og Bundesligaen. Det er endda bare toppen af isbjerget, og det er som nævnt ganske gratis, hvis bare man har penge på sin konto hos Bet365.

Hos Bet365 finder man dog også mange øvrige sportsgrene, som man kan livestream. Her er et af eksemplerne tennis. Hos Bet365 har man derfor eksempelvis mulighed for at følge det unge danske tennistalent Clara Tauson, når hun spiller tennis rundt omkring i verden.

 

Livestream Danmark - Spanien hos Bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365