Danmark – Rusland optakt, odds og spilforslag

Med nul point på kontoen efter de to første kampe, står det klar, at Danmark skal bruge tre point mod Rusland. Samtidig skal man håbe på hjælp fra Belgien, som møder Finland. Dermed er der lagt op til en nervepirrende aften i Parken, når de danske favoritter er på jagt efter en sejr.

 

Odds på Danmark - Rusland hos Bet365

 

Odds på Danmark – Rusland

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365

Som det fremgår af det ovenstående odds, så er Danmark storfavoritter mod Rusland. Årsagen til dette er naturligvis den flotte indsats mod Belgien – til trods for at det endte med et 2-1-nederlag.

Her imponerede Danmark især i første halvleg. Her skabte man et hav af chancer, og Hjulmands troppe kunne med rette være skuffede over at gå til pause med en føring på blot 1-0.

Det endte dog som nævnt med at blive de belgiske favoritter, som trak det længste strå. Belgierne smed Kevin De Bruyne go Eden Hazard ind i løbet af det første kvarter af anden halvleg. Derudover havde Danmark også svært ved at håndtere Lukaku i anden halvleg.

Det ændrer dog ikke på, at Danmark imponerede ved at spille sig frem til intet mindre end 22 skud mod belgierne. Det var især den danske dominans i første halvleg, som skabte disse mange chance. De spillede sig dog også frem til en del muligheder i anden halvleg.

Dagen inden var Rusland i kamp hjemme mod Finland. Her fik de ganske vist en 1-0-sejr, men de imponerede ikke just. Det lykkedes nemlig finnerne at spille sig frem til en god portion chancer.

Samtidig har Danmark den fordel, at de naturligvis har hele Parken i ryggen. Vi så mod Belgien hvilken fantastisk kulisse, som de danske fans kan skabe.

Derfor mener vi, at der er gode muligheder for, at danskerne kan vinde kampen med mere end 1-0. Lykkes det, så har de gjort deres del af arbejdet.

 

Danmark – Rusland Spilforslag

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365

Dette bliver en kamp, hvor begge hold har meget på spil. Til at starter med er det Danmark, som skal jagte en sejr. Lykkes det danskerne at score, vil det naturligvis tvinge russerne i offensiven.

Russerne kan nemlig ikke tåle at tabe. Derfor vil vi med en dansk scoring ende i en situation, hvor det pludselig er russerne, som skal på jagt efter mål.

Det russiske forsvar viste som bekendt deres svagheder mod Belgien, hvor en stor fejl var stærkt medvirkende til, at Belgien bragte sig foran.

Derfor mener vi, at dette let kan udvikle sig til en ganske målrig kamp i takt med, at kampen skrider frem. Vi siger derfor, at der scores mere end tre mål i kampen.

 

Odds på Danmark - Rusland hos Bet365

 

Sådan går Danmark videre

Der er som nævnt er par scenarier, som kan sende Danmark videre. Det ligger som nævnt helt fast, at de skal vinde denne kamp for som minimum at kunne hoppe op på tredjepladsen.

De skal dog gerne op på andenpladsen, som giver en kamp mod nummer to fra Gruppe A. Hvis Danmark vinder med alt andet end 1-0, betyder det, at vi er videre, såfremt Finland taber til Belgien.

Årsagen til dette er, at Danmark da vil være bedst i de indbyrdes opgør mellem dem, Finland og Rusland, da de øvrige kampe sluttede 1-0.

Hvis Danmark slår Finland med 1-0, kan det også lade sig gøre. Det vil kræve, at Finland klarer sig dårligere mod Belgien, end danskerne gjorde.

Hvis Finland skulle ske at tage point fra Belgien, skal Danmark videre som en af de fire bedste treere. Hvis det skal ske, skal de formentlig slå russerne med mindst to eller tre mål. Inden kampen har Danmark nemlig en målscore på 1-3. Ved sidste EM var en målscore på nul nok til at gå videre, men det er naturligvis langt fra sikkert, at det bliver tilfældet igen.

 

Odds på Danmark - Rusland hos Bet365