Danmark møder Rumænien på Cluj Arena søndag d. 26. marts kl. 20.45, og du kan få forhøjede Super Odds 8.00 på dansk sejr som ny kunde hos bookmakeren 888sport.

Tilbuddet gælder kun alle nye kunder, som til gengæld får boostet det almindelige odds, som før var 2.65 på dansk sejr, helt op til odds 8.00.

Man kan spille maksimalt 100 kr. på det forhøjede odds, og du kan læse mere om hvordan tilbuddet fungerer forneden, eller hos 888sport.

Få odds 8.00 på dansk sejr her >>

 

Kort om tilbuddet

  • Opret en ny konto hos 888sport
  • Spil op til 100 kr. på Danmark mod Rumænien som dit første væddemål
  • Gevinst fra almindelig odds udbetales kontant
  • Boosted gevinst fra forhøjet odds udbetales som bonus
  • Bonussen skal gennemspilles 10 gange til min. odds 1.50

 

Danmark møder Rumænien i vigtig VM-kvalkamp

Danmark skal en tur til Rumænien og møde et rumænsk hold, som tabte deres seneste hjemmekamp med 0-3 til Polen.

Rumænerne har kun vundet én gang i VM-kvalen indtil nu, og det skal helst ikke blive til to sejre mod Danmark. Vi har nemlig brug for alle tre point, hvis vi vil holde liv i håbet om at gå videre fra gruppen som pulje-ettere.

Der skal stadig spilles en del kampe i denne VM-kvalifikation til slutrunden i 2018 i Rusland, men kravet til det danske hold i Rumænien er klart: Vi skal have tre point med hjem!

Du kan læse mere om odds på Rumænien vs Danmark i vores optakt her, hvor der i øvrigt også er et tilbud om 50 kroner free bet hos Danske Spil, men er du klar til at smække pengene ind på dansk triumf, så besøg 888sport nu, og få odds 8.00 på dansk sejr i Rumænien.

Få odds 8.00 på dansk sejr her >>