Danmark møder Rumænien i VM 2018-kvalifikationen søndag d. 26. marts, og her er kravet til det danske landshold ganske simpelt tre point, hvis vi vil holde os inde i kampen om førstepladsen i Gruppe C og den direkte billet til VM i Rusland.

Åge Hareides tropper er da også favoritter til trods for at kampen spilles på Cluj Arena. Ser vi på Rumænien vs Danmark odds, er der hos Danske Spil lige nu odds 2.80 på rumænerne, 3.10 på uafgjort og odds 2.65 på Danmark.

Derudover kan du få et gratis 50 kroner freebet til landskampen (R/V gælder), hvilket du kan læse mere om forneden.

Odds og freebet hos danskespil.dk >>

 

Få 50 kroner freebet til landskampen

Fra i dag og helt frem til slutfløjtet i kampen søndag aften, kan du score dig et freebet til en værdi af 50 kroner hos Danske Spils Oddset.

Alt du skal gøre er, at logge ind på din Danske Spil konto, og gå til “Min Side”. Her finder du dit freebet til landskampen under “Nye Tilbud”.

Du kan bruge dit freebet både før og under kampen, og hvad du spiller på, er helt op til dig, så længe det er på landskampen mellem Rumænien og Danmark d. 26. marts.

Husk på, at et freebet skal bruges på én gang, så du skal satse alle 50 kroner på din freebet-kupon. God fornøjelse og held og lykke!

Få 50 kroner freebet her >>

 

 

Optakt: Rumænien vs Danmark

De rumænske værter tabte deres seneste testkamp i november til Rusland med 1-0 på udebane, og selvom der var tale om en venskabskamp, var det alligevel en skidt opfølgning på Rumænien 0-3 nederlag hjemme til Polen i den seneste VM-kvalkamp. Godt nok vandt Rumænien med imponerende 0-5 ude mod Armenien tidligere i kvalifikationen, men det er også rumænernes eneste sejr i de fire kampe.

Rumænien indtaget lige nu fjerdepladsen i gruppen med fem point, ét færre end Danmark på tredjepladsen. Begge hold er pisket til en sejr her, hvis man vil være med i kampen om førstepladsen i gruppen, som Polen – med deres 10 point – synes at have sat sig solidt på. Også Montenegro skal regnes med i kampen, for montenegrinerne er netop nu på andenpladsen med syv point – ét flere end Danmark.

Danmark lukkede kalenderåret 2016 med en 1-1 venskabskamp mod Tjekkiet i Prag, men fik dog tanket fornyet selvtillid inden da, med en suveræn 4-1 sejr over Kasakhstan i VM-kvalifikationen. I den kamp lavede Cornelius og Peter Ankersen hver ét mål, mens Christian Eriksen blev noteret for to – det ene på straffe.

 

Kommer Dolberg med for Danmark?

Åge Hareide har denne gang udtaget Kasper Dolberg til truppen, hvilket er fuld fortjent ovenpå Dolbergs fornemme sæson og udvikling i Ajax. Desværre har den unge angriber fået en mindre skade, og er derfor yderst tvivlsom til kampen.

I den hollandske klub har man ydermere ytret, at man helst så Dolberg blive hjemme i Amsterdam, så presset er på Hareide for ikke at bruge Dolberg i Rumænien. Ikke desto mindre er den småskadede Dolberg altså med i truppen, som rejser til Rumænien.

Hos Danske Spil er der odds 3.00 på Dolberg til at score når-som-helst i kampen, men inden man spiller på den målfarlige dansker med 18 mål for Ajax i denne sæson, bør man sikre sig, at han er i spil til kampen. Hold øje med dagspressen i de kommende dage.

Øvrige favoritter som målscorer for Danmark er Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius som giver hhv. odds 3.00 og 3.20 til at score i kampen. Nicolai Jørgensen hamrer afsted i Æresdivisionen for Feyenoord i denne sæson, hvor han har lavet 19 mål og er topscorer i rækken, og bør være sikker starter på toppen hos Danmark.

 

Spilforslag til kampen

Rumænien har endnu ikke vundet en hjemmekamp i kvalifikationen, hvor man senest tabte 0-3 til Polen. Danmark fik hentet en 4-1 sejr hjemme mod kasakherne i Parken i vores sidste kamp, så umiddelbart peger mest heldigvis på de danske drenge.

Det bliver formentlig et drama uden sidestykke – vigtigheden af denne kamp i betragtning – men vi tror på dansk sejr til sidst. Vi spiller Danmark til at vinde til 2.65 på Oddset, og senere på ugen, når startopstillingen er bedre kendt, vil vi overveje Kasper Dolberg som første målscorer i kampen.

Spilforslag:

  • Danmark vinder: 2.60
  • Ciffertips 1-2: 11.00

 

Truppen mod Rumænien

Frederik Rønnow, Brøndby IF
Jonas Lössl, Mainz 05
Kasper Schmeichel, Leicester City
—————–
Andreas Bjelland, Brentford FC
Andreas Christensen, Borussia Mönchengladbach
Daniel Wass, Celta Vigo
Henrik Dalsgaard, Zulte Waregem
Jannik Vestergaard, Borussia Mönchengladbach
Mathias ”Zanka” Jørgensen, FC København
Peter Ankersen, FC København
Riza Durmisi, Real Betis
Simon Kjær, Fenerbahce A.S.
—————–
Christian Eriksen, Tottenham Hotspur
Jens Stryger Larsen, Austria Wien
Lasse Schöne, Ajax
Lasse Vibe, Brentford FC
Pione Sisto, Celta Vigo
Thomas Delaney, Werder Bremen
William Kvist, FC København
—————–
Andreas Cornelius, FC København
Kasper Dolberg, Ajax
Martin C. Braithwaite, Toulouse FC
Nicolai Jørgensen, Feyenoord

 

Spil på kampen hos Oddset >>