Danmark – Polen odds: Det er nu eller aldrig for Hareide og co.!

Der resterer fire kampe af VM-kvalifikationen, og nu er det alvor for det danske landshold. Åge Hareides tropper ligger i øjeblikket på en skuffende tredjeplads, seks point efter Polen på førstepladsen, og de er derfor pisket til sejr fredag aften, når Polen gæster Parken.

Polen har dog ganske enkelt været fremragende i denne kvalifikation, og de udspillede danskerne i store dele af det første opgør, som de vandt med 3-2 i Warszawa. Seks kampe inde i kvalifikationen er Polen stadig ubesejrede, og Robert Lewandowski er på en delt førsteplads på den samlede topscorerliste i den europæiske VM-kvalifikation med 11 mål.

På trods af Polens styrke er det stadig danskerne der er favoritter hos bookmakerne. Hos NordicBet får man odds 2,31 på, at Danmark vinder, imens en polsk sejr giver odds 3,10. 

Hos NordicBet kan du ligeledes få et risk free bet på 200 kroner til Danmarks kampe imod Polen og Armenien. Det vil sige, at NordicBet refunderer et eventuelt tab på kampen!

 

Spil på kampen hos NordicBet >>

 

Optakt: Danmark – Polen

Danmark

Danmark har ryggen imod muren inden kampen imod Polen. Ikke nok med at landsholdet blot ligger nummer tre i gruppen, så ser det i øjeblikket heller ikke ud til, at gruppens andenplads kommer til at give adgang til play-off-kampene. Hvis Danmark vil gøre sig forhåbninger om at konkurrere med verdens bedste i Rusland næste sommer, så skal der altså tre point på bordet imod Polen.

Dette ved Åge Hareide naturligvis også, og han har skiftet markant ud i truppen i forhold til den seneste kamp imod Kasakhstan. Hele syv spillere fra den seneste trup er blevet udeladt, heriblandt Lasse Vibe, Martin Braithwaite og Frederik Sørensen.

Til gengæld har han også fundet plads til en række nye folk. Den største nyhed er selvfølgelig, at Nicklas Bendtner er tilbage i truppen for første gang siden 2015. Han erstatter den skadede RB Leipzig-angriber Yussuf Poulsen. Udover Bendtner giver Hareide også comeback til Mike Jensen og Viktor Fischer.

På trods af Bendtners opsigtsvækkende comeback er den store angriber dog ikke i første omgang tiltænkt en nøglerolle. I stedet ser Hareide om som en joker, fortæller han til DR.

– Han er jo faktisk en spiller, der er skabt til de store anledninger. Der er han lidt eventyrlig. Han kan lave mål i de allervigtigste kampe mod de største nationer. Det er noget vi har i baghovedet. Det er meget fint at have en mand med stor erfaring, der kan komme ind og gøre en forskel, siger Hareide.

 

Danmarks trup

Målmænd: Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow, Jonas Lössl

Forsvarsspillere: Simon Kjær, Andreas Bjelland, Riza Durmisi, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Mathias Jørgensen, Jens Stryger Larsen, Henrik Dalsgaard

Midtbanespillere: William Kvist, Christian Eriksen, Lasse Schöne, Thomas Delaney, Pione Sisto, Mike Jensen, Lukas Lerager

Angribere: Nicklas Bendtner, Nicolai Jørgensen, Viktor Fischer, Andreas Cornelius, Kasper Dolberg

Polen

Det polske mandskab har været ganske suveræne i denne kvalifikation. De er stadig ubesejrede, og de har ydermere scoret et hav af mål. Holdet ledes naturligvis af den altoverskyggende stjerne Robert Lewandowski, der til daglig spiller for Bayern München, men man skal ikke undervurdere resten af truppen.

På det polske hold finder man nemlig også internationale profiler som Napoli-spillerne Arkadiusz Milik og Piotr Zielinski, Wolfsburg-fløjen Jakub Blaszczykowski, Monacos Kamil Glik, Dortmunds Lukasz Piszczek samt selvfølgelig Juventus-keeperen Wojciech Szczesny. Der er altså nok profiler at vælge i mellem, og Polen er komplette i alle linjerne.

Polen kan med en sejr stort set sikre VM-deltagelse næste sommer, men de kan godt overleve med et nederlag. Efter Danmark-kampen har Polen nemlig Kasakhstan og Montenegro på hjemmebane og så Armenien på udebane, så udekampen imod Danmark er deres sidste store test.

Polakkerne kan også glæde sig over, at de har alle mand klar til kampen i Parken.

Polens trup

Målmænd: Lukasz Fabianski, Wojciech Szczesny, Przemyslaw Tyton, Lukasz Skorupski

Forsvarsspillere: Lukasz Piszczek, Kamil Glik, Maciej Rybus, Artur Jedrzejczyk, Michal Pazdan, Thiago Cionek, Marcin Kaminski, Bartosz Bereszynski, Jan Bednarek, Tomasz Kedziora

Midtbanespillere: Jakub Blazczykowski, Kamil Grosicki, Slawomir Peszko, Krzysztow Peszko, Piotr Zielinski, Karol Linetty, Pawel Wszolek, Filip Starzynski, Jacek Goralski, Maciej Makuszewski

Angribere: Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik, Lukasz Teodorczyk, Kamil Wilczek

 

Få 200 kr. risk free bet på Danmark – Polen

NordicBet tilbyder netop nu et risk free bets på Danmark – Polen og efterfølgende Armenien – Danmark på 200 kroner. Det vil sige, at hvis du taber på dine spil på de to kampe, så dækker NordicBet dit tab. Tilbudet gælder alle deres kunder, nye såvel som gamle. Er du ikke allerede kunde hos NordicBet, kan du passede udnytte deres velkomstsbonus, hvor de fordobler dit første indskud med op til 1.000 kroner. NordicBet er en af de bedste bookmakere på det danske marked, hvilket især skyldes deres gode odds og utallige bonusser. Du kan læse vores anmeldes af NordicBet her.

Når du er logget ind hos NordicBet skal du så tilmelde dig kampagnen. Herefter vil dine risk free bets blive krediteret, så du kan lægge to risk free bets på Danmark – Polen og Armenien – Danmark.

Tilmeld dig her og få risk free bets >>

 

Spilforslag

Selvom Danmark er bookmakernes favorit til at tage sejren, så bliver det en yderst svær kamp for de rød-hvide. Landsholdet har endnu ikke imponeret under Åge Hareide, og nordmanden virker endnu ikke helt sikker på, hvordan han får det maksimale ud af landsholdets profiler.

Den første kamp endte 3-2 til Polen, og begge hold producerede pænt med chancer. Vi tror på et lignende billede i kampen i Parken. Derfor spiller vi på, at begge hold scorer til odds 1,79 hos NordicBet.

Vi må desværre også indrømme, at Polen virker rigtig stærke for tiden. I modsætning til de danske spillere, så er polakkerne nøglespillere i deres klubber og anført af Lewandowski, så kan de sagtens løbe med alle tre point. Derfor kan vi ikke komme udenom at spille på polsk sejr til odds 3,10 hos NordicBet.

 

Spil på kampen hos NordicBet >>