Optakt til Danmark – Norge: Se odds og spilforslag

Ishockey VM

Af GrAl/Shutterstock

Efter sensationssejren på 3-2 over Finland i onsdags, skal de danske drenge nu ud på en mere overkommelig opgave mod vores naboer Norge. Nordmændene har således kun snuppet en enkelt sejr ud af fire mulige, og det var mod Tyskland efter forlænget spilletid. Derudover har de tabt til Letland og fået store stryg af både Finland samt Canada. Derfor har Danmark da også rigtig gode muligheder for at snuppe deres anden sejr på stribe. Særligt når man tænker på at selvtilliden er skyhøj i den danske trup efter at have slået finnerne, som ellers var ubesejrede og havde maksimumpoint.

Klokken 16:15 starter kampen, og det er som sædvanlig Jyske Bank Boxen i Herning, der ligger is til. Danskerne er blevet gjort til store favoritter af bookmakerne, og det er med ganske god grund. Der blev nemlig roteret rigtig meget mod Finland, og de har også haft en ekstra hviledag i forhold til nordmændene. Det burde uden tvivl give dem en fysisk fordel. Derudover har Danmark vundet tre ud af deres sidste fire kampe mod Norge, så vi burde helt sikkert have overhånden mod dem.

En dansk sejr giver odds 1,37 hos Unibet. En finsk sejr belønnes med odds 6,70. Nye og eksisterende kunder kan i øvrigt stadig benytte sig af et tyve procent profitboost på Danmarks kampe. Det betyder, at man kan spille op til 250 kroner på minimum odds 1,50 og få sin gevinst boostet med tyve procent.

 

Spil på Danmark - Norge hos Unibet

 

Fantastisk Finland-kamp

De danske drenge var overhovedet ikke spået de store chancer mod finnerne. Det gik dog over al forventning. Efter 0-0 i første periode scorede Frans Nielsen til 1-0 i power play efter fornemt forarbejde af både Mikkel Bødker og Jesper Jensen. Finland svarede igen kort derefter, da Sebastian Aho udlignede i power play to minutter senere. Med tre minutter tilbage af anden periode var det så Oliver Bjorkstrand, der bragte danskerne foran med 2-1. Oliver Lauridsen sendte pucken videre til Mikkel Bødker, der kunne notere sig for sin anden assist i opgøret.

Da der resterede fire minutter af sidste periode, fik finnerne så udlignet atter en gang. Mikael Granlund gjorde det nemlig til 2-2. Heldigvis blev Teuvo Teräväinen sendt i straffeboksen kort derefter. Det udnyttede Danmark til perfektion. Frans Nielsen fandt Mikkel Bødker som iskoldt serverede pucken for Nichlas Hardt, der uden problemer kunne score sejrsmålet og sørge for dansk ekstase.

Når man tænker på, at det kun var Oliver Bjorkstrand og Frederik Andersen, som normalt huserer i førstekæden, var det virkelig en imponerende præstation af de danske drenge. Finland roterede godt nok også en hel del, men det gør ikke sejren mindre mindeværdig. Man må virkelig sige, at særligt Mikkel Bødker gjorde en kæmpe forskel i den danske offensiv. Selvom han først lige var stødt til truppen, så var han den mest kampafgørende spiller på isen med sine tre assists. Frederik Andersen stod også endnu en brandkamp, og det tegner rigtig godt forud for de sidste tre kampe af gruppespillet.

Danskerne ligger lige nu nummer fem i gruppen med et enkelt point op til Letland på den fjerdeplads, som betyder, at vi går videre til playoff-opgørene. Da vi stadig mangler at møde letterne, så står vi med rigtig gode kort på hånden.

 

Danmark – Norge spilforslag

Da der desværre ikke er særlig gode odds på, at Danmark vinder kampen mod Norge, så går vi efter et lidt mere alternativt spil. Mikkel Bødker var som skrevet før fyr og flamme mod finnerne, og vi tror, at han godt kunne fortsætte de fornemme takter i dag mod nordmændene. Hans overblik er intet mindre end eminent, og det betyder, at han tit laver assists. Derudover kan han også sagtens få netmaskerne til at blafre, hvilket gør, at han tit noterer sig for point.

Hos Unibet er der odds 2,60 på, at Mikkel Bødker laver mindst to point i ordinær spilletid. Det vil altså sige, at han enten skal score og/eller assistere to gange i løbet af 60 minutter. Efter at have set ham imod Finland, så synes vi, at der er god værdi i det væddemål. Særligt hvis man benytter sig af tyve procents profitboost. Spiller man 250 kroner på vores spilforslag, kan man nemlig hjemtage en gevinst på 780 kroner.

 

Spil på Mikkel Bødker hos Unibet

 

bookmaker odds