Gratis Danmark – Norge livestream: Se finalen ved VM i håndbold

Der var absolut ingen slinger i valsen for de danske drenge, da de franske verdensmestre blev besejret med 38-30 i semifinalen. Mikkel Hansen var i hopla og scorede tolv gange, mens Rasmus Lauge også viste fin form med sine seks scoringer.

Nu gælder det så finalen ved VM i herrehåndbold, og her skal vi op imod vores norske naboer foran 15.000 rød-hvide fans i Jyske Bank Boxen. Du kan få et gratis Danmark – Norge livestream hos bookmakeren bet365. Alt det kræver er en konto med et symbolsk beløb på.

 

Livestream Danmark - Norge

 

Livestream Danmark – Norge gratis hos bet365

Hos bet365 elsker de livestream, hvilket man også tydeligt har kunne se ved denne slutrunde. De har således sendt samtlige kampe, og verdens største bookmaker viser naturligvis også finalen mellem danskerne og nordmændene.

For at gøre brug af deres Danmark – Norge livestream skal du bare trykke på den grønne knap foroven eller på billedet forneden. Herefter opretter du en konto eller logger ind på din eksisterende konto. I menuen til venstre vælger du liveodds, hvilket sender dig videre til deres side fyldt med livestream. Herinde finder du bare VM-finalen i dropdown-menuen, som vil være tilgængelig i højre side af din skærm. Husk at der skal stå mindst én krone på din bookmakerkonto før du kan se med! Det er dog ikke et krav, at du skal have spillet dine penge på noget som helst. Principielt er det altså et gratis Danmark – Norge livestream, som der er tale om her.

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365

Spilforslag til Danmark – Norge

OBS: Alle odds er fra lørdag den 26. januar klokken 11:00. De kan både falde og stige inden kampstart søndag den 27. januar klokken 17:30.

Hvis du gerne vil tilføje lidt ekstra spænding til opgøret, så er den absolut bedste måde selvfølgelig at oddse på det. Hos bet365 har de en masse spændende markeder, som vi har taget et kig på. I dette afsnit vil vi give vores trofaste læsere et par spilforslag og fiduser, så vi forhåbentlig kan vinde lidt ekstra lommepenge sammen.

De danske drenge havde ingen nævneværdige problemer med at banke nordmændene i gruppespillet. Vi forventer helt klart, at det bliver mere af samme skuffe i VM-finalen. Her på redaktionen føler vi os overbeviste om, at Mikkel Hansen og co. vinder verdensmesterskabet for første gang nogensinde, så vi synes først og fremmest, at man skal smide en skilling efter dansk sejr til odds 1,37. Jagter man derimod et lidt højere odds, vil det være en god idé at spille på, Danmark fører ved pausen og vinder kampen til odds 1,70.

De rød-hvide spillere har scoret rigtig mange mål ved denne slutrunde, og det ville overraske os, hvis det ikke fortsætter i finalen. Første opgør mod Norge endte med en sejr på 30-26, og vi kunne sagtens se et lignende scenarie søndag aften. Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark scorer over 29,5 mål i kampen til odds 1,90.

 

Livestream Danmark - Norge

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.