Gratis Danmark – Norge livestream: Se EM-semifinalen gratis og lovligt

Efter en storslået sejr over Rusland er Danmark nu klar til semifinalerne, hvor Norge venter. Nordmændene er favoritter til at vinde EM, men de danske kvinder har vist, at de bestemt ikke må undervurderes. Kan Danmark finde takterne fra Rusland-kampen er intet umuligt. Læs alt om hvordan du får din Danmark – Norge livestream gratis og lovligt hos Bet365 og find vores spilforslag på kampen.

 

Livestream Danmark - Norge

 

Livestream Danmark – Norge gratis hos bet365

Der er heldigvis blot ét krav, når man skal livestreame semifinalen mod Norge. Man skal nemlig blot have en konto hos Bet365. På denne skal der desuden står penge. Her er dog tale om et helt og aldeles valgfrit beløb. Dermed kan dette i princippet være på helt ned til én krone. Med vores gennemgang kan du se, hvordan du får adgang til din Danmark – Norge livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

For det første skal man naturligvis have oprettet en konto hos Bet365. Bet365 er som bekendt en af verdens absolut største bookmakere. Her kan man glæde sig over, at denne oprettelsesproces er gjort ganske enkel og sikker. Man vil i forbindelse med denne blive bedt om at komme med følgende oplysninger: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Herefter vil man blive bedt om at vælge et brugernavn, et kodeord samt et firecifret sikkerhedsnummer. Denne sikkerhedskode vil dog kun komme i spil, hvis man skulle være så uheldig at have glemt brugernavnet/kodeordet.

Derefter vil en konto være køreklar, og næste punkt er at få sat nogle penge ind på denne. Når man har gjort dette, vil man være klar til at streame løs af EM-slutrundens afgørende – heriblandt Danmark – Norge.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – Norge odds

Indlæser odds…

Norge har hele tiden været bookmakernes store favorit til at løbe med europamesterskabet. De norske kvinder er dermed ikke overraskende storfavoritter mod Danmark. Det danske landshold viste dog mod Rusland, som også var en forhåndsfavoritterne, at de bestemt ikke må undervurderes.

Danmark viste også se sent som i slutningne af november, at man godt kan byde nordmændene trods. I den første af disse kampe første Danmark frem til det 52. minut, hvor Norge fik udlignet. Norge endte med at vinde kampen med 27-25.

Dagen efter spillede Danmark igen mod Norge. Denne gang endte det med et nederlag på 29-26. ” Jeg synes, at vi tog et step op i forhold til i går, og med lidt mere koldblodighed havde vi også vundet den her kamp,” sagde den danske landstræner Jesper Jensen til TV2 efter anden kamp mod Norge.

 

Spilforslag til Danmark – Norge

Indlæser odds…

Baseret på Danmarks sidste to kampe mod Spanien og Rusland, hvor alt har fungeret samt de gode præstationer mod Norge fra november, mener vi da også, at der er grund til forsigtig optimisme. Det får os til at anbefale et spil på, at Danmark vinder kampen med et handicap på +3,5.

Dermed vil man altså vinde, selv hvis Danmark skulle risikere at at med helt op til tre mål. Det skete som nævnt ikke i hverken første eller anden af novembers træningskampe. Med de sidste par fine danske præstationer in mente mener vi bestemt, at Danmark igen bør være i stand til at give Norge kamp til stregen.

Det er som nævnt de samme ting, som fungerede godt mod Rusland, som igen skal være på plads, hvis vi skal have et godt resultat mod Norge. Det vil sige, at Sandra Toft igen skal stå en brandkamp i det danske mål.

Kampen mod Rusland blev også der, hvor Mie Højlund for alvor stemplede ind. Odense-spilleren scorede intet mindre end syv gange fra ni forsøg og mistede blot bolden én gang mod de stærke russere. Hvis hun har fået spillet sig varm lover det godt for de danske chancer.

Efter kampen mod Rusland kender Danmark rollen som underdogs, så det må ventes at passe dem ganske fint, at der ikke er det store forventningspres mod Norge. Det tror vi, at de kan udnytte og levere endnu en stærk præstation.

 

Livestream Danmark - Norge

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.