Danmark holder VM-chancen varm

LandsholdetBetsafe har sat odds på hvor mange point, Danmark får i de to altafgørende kvalifikationskampe imod Tjekkiet og Bulgarien. Og forventningen er, at danskerne også efter påske er med i opløbet om VM-billetten.

Betsafe ser fine chancer for, at det danske landshold formår at hente tre eller fire point i de to kommende VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien. Dette udfald belønner bookmakeren med henholdsvis 3,20 og 4 gange pengene. Høster landsholdet maksimumpoint i de to kampe får du odds 6,00. Bliver det derimod den totale fiasko med nul point, betalter Betsafe pengene hele ti gange igen.

”Nøglekampen er uden tvivl i Tjekkiet fredag aften. Taber vi den, ser det for alvor svært ud. Men får vi som minimum et point, lever håbet. Kravet er dog under alle omstændigheder en sejr over Bulgarien i Parken mandag aften. Det danske landshold har ganske vist sine problemer at slås med, men hverken Tjekkiet eller Bulgarien har virket skræmmende. Vi kan derfor sagtens se Danmark få de nødvendige fire point i disse kampe, så håbet om Brasilien kan leve videre lidt endnu”, udtaler Thomas Holm, Oddssætter i Betsafe.

Læs mere om Betsafe på www.betsafe.dk

Hvor mange point får det danske landshold i de to forestående kvalifikationskampe:

 0 Point           10,00

1 Point           6,25

2 Point           10,00

3 Point           3,20

4 Point           4,00

6 Point           6,00

Find spillet under – Almost Anything – Danmark – Landsholdet

Trupper til KMD Cup