Sidste år må man sige, at det var en kæmpestor overraskelse, da den 31-årige tysker Angelique Kerber besejrede den legendariske 37-årige Serena Williams i Wimbledon-finalen. Dermed vandt hun sin blot tredje Grand Slam nogensinde. Hendes første store titel kom da hun vandt Australian Open, i 2016. Mange danskere ville gerne se Caroline Wozniacki med helt fremme i feltet, men karrieren har taget et slag i 2019. Derfor er det svært, at se hende bryde sit Wimbledon-kompleks og gå hele vejen i år.

Indlæser…

Wimbledon odds

Nu skal Kerber så forsøge at forsvare sin titel. Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave. Der er således rigtig mange om buddet i år. Særligt legenden Serena Williams ligner en oplagt kandidat til at gå hele vejen, men man skal heller ikke glemme folk som Petra Kvitova, Naomi Osaka og den nykårede French Open mester Ashleigh Barty. Barty har efter triumfen i Frankrig således vundet en opvarmningsturnering på græs, og virker ustoppelig. Der er dog også et par outsidere, som også sagtens kunne snuppe titlen. Her er der tale om, Madison Keys, Karolína Plíšková, Simon Halep  og Johanna Konta. Der er altså nok at vælge imellem, så det bliver bestemt ikke nemt for tyskeren at vinde for anden gang i træk.

Hvordan er Wozniackis chancer ved Wimbledon?

Caroline Wozniacki har indtil videre lidt af en fjerde runde-forbandelse ved Wimbledon. Hun er således aldrig nået videre derfra. Der burde også herske tvivl om hvorvidt, der kan blive lavet om på dette i år. Hun viste i 2018, at hun har hvad der skal til for, at gå hele vejen i en grand slam ved at vinde Australian Open. 2019 har dog været et rædselsfuldt år, skader og dårlige kampe har resulteret i, at troen på Wozniacki ikke er særligt stor. Hvilken bedre måde at fejre det på end at modbevise alle hendes kritikere. Den eneste måde at gøre det på, er ved at tage Wimbledon med storm og eventuelt ende med at løfte det mest prestigefyldte tennistrofæ overhovedet.

At formen måske er ved at være der for Wozniacki, er hun i fuld gang med at bevise i opvarmningsturneringen i Eastbourne. Hun er forsvarende mester, og spiller forrygende tennis lige pt.

Har Wozniacki pludselig chancen for, at være en seriøs udfordrer?

Det har længe været en ophedet diskussion, om Wozniacki er bedst på grus eller græs. Den er bare ikke særlig nem at blive klog på. Der er dog ikke den store tvivl om, at når man har vundet junior Wimbledon, så kan man sagtens spille på græs. Det kan Caroline helt sikkert også. Hun mangler dog stadig at vise sit tårnhøje topniveau ved den største Grand Slam-turnering, og det må irritere hende grænseløst. Frustation kan sagtens være en rigtig god motivator, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis hun går ud og gør sine skeptikerne til skamme. Meget handler selvfølgelig om hvor stærke modstandere hun møder, men Wozniacki har før bevist, at hun godt kan bide skeer med de allerbedste. Det er lige præcis det, som der skal til for at vinde Wimbledon.

Hos bookmakeren bet365 er Caroline Wozniacki placeret langt udenfor forhåndsfavoritterne til at løfte trofæet. De er altså også udmærket klar over, at hun godt kan gå hen og få en meget svær turnering. Men hvis det lykkes hende at overraske, er der mange penge at vinde i år.

bet365 Spil på Wozniacki vinder Wimbledon

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream Wimbledon hos bet365

Hvis man hverken har de danske kanaler TV2, TV2 Sport, eller et TV2 Play abonnement. Så sidder man måske og undrer sig over, hvordan man skal se alle de spændende kampe ved Wimbledon. Det er faktisk nemt og lige til. Hos bet365 streamer de nemlig rigtig mange af dem. Det kræver endda ikke særlig meget at få lov til at se med. Alt man skal bruge er en konto med penge på. Så er man klar til at se alverdens tenniskampe.

Man kan med fordel læse vores anmeldelse af bet365, hvis man gerne vil have lidt nyttig information og viden omkring denne kæmpestore bookmaker. I vores optik er de i øvrigt det klart bedste bud, hvis man gerne vil lave et odds på Wimbledon, da deres udvalg er gigantisk, og deres odds er blandt de bedste på markedet. Har man endnu ikke oprettet en konto hos bet365, så anbefaler vi, at man trykker på en af de grønne knapper på denne side, og gør det hurtigst muligt.

De bedste Wimbledon odds

Den helt store favorit til at gå hele vejen og snuppe titlen i år er Ashleigh Barty. Den 23-årige australier har godt nok kun vundet en enkelt Grand Slam-titel indtil videre, men hun kommer fra to friske turneringssejre, det værende. French Open 2019, og opvarmningsturneringen på græsunderlaget i Birmingham, hvor hun overlegent strøg til tops uden at afgive et eneste sæt. Hun ved altså allerede, hvad der skal til for at vinde. Hendes klart største force er hendes kraftfulde forhåndslag. Der er ikke særlig mange, som returnerer hendes bolde, når hun virkelig rammer bolden rigtigt. Derudover er hun mentalt stærk og vinder rigtig mange point omkring nettet. Favoritunderlaget er tilmed græs, Barty kan blive kvinden alle vil slå i årets Wimbledon.

Der er dog som skrevet før rigtig mange om buddet i år.

Serena Williams

Det kan godt være, at Serena Williams efterhånden er blevet 37 år gammel, men hun har vundet en Grand Slam 23 gange. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, hvorfor hun er den anden forhåndsfavorit. Udover at være bundrutineret så har hun en hammer af en forhånd. Man skal heller ikke glemme hendes eminente serv. Sidste års finalenederlag skal revancheres, og Williams skal nok være der når første serv er sendt afsted.

Angelique Kerber

Den regerende mester, Angelique Kerber, har selvfølgelig også muligheden for at genvinde titlen. Bookmakerne regner da også med, at det godt kan lade sig gøre. Derfor har de placeret hende i top fem blandt favoritterne. Hun elsker at spille de helt store kampe, men siden 2018 hvor hun havde et flot år med semifinale i Australian Open, en kvartfinale i French Open og hendes sejr ved Wimbledon. Har resten af 2018/2019 budt på en lang række skuffende resultater. Det er svært, at se hende lige pludselig finde den form frem, der kan genvinde titlen, men hun skal dog have tvivlen til gode. Man er ikke tidligere Wimbledon mester uden at kunne spille et fænomenalt spil på det hurtige græsunderlag.

The best of the rest

Nogle af de andre nævneværdige forhåndsfavoritter er den 29-årige tjekke Petra Kvitová, den 27-årige rumæner Simona Halep og Naomi Osaka på 21 år fra Japan. Kvitová har prøvet at vinde en Grand Slam to gange, nemlig Wimbledon i 2011 og 2014. Det samme gælder Osaka med sejre i US Open i 2018 og Australian Open i 2019. Imens Halep har prøvet det én gang i French Open i 2018. Rent faktisk var det Simona Halep, som Caroline Wozniacki besejrede i Australien Open-finale i 2018. Rumænerne vandt efterfølgende French Open og snuppede sin første store titel nogensinde. Simona Halep er ekstremt hurtig og forudseende, hvilket gør hende rigtig farlig at spille overfor.

De sidste favoritter i top ti er tjekkiske Karolína Plíšková på 27 år, og den 28-årige brite Johanna Konta. Amerikanske Madison Keys på 24 år skal også nævnes som outsider. De tre nævnte har dog aldrig løftet et Grand Slam-trofæ før, så hvem der er klart bedst værdi i oddse på, er svært at spå om.

Spilforslag til Wimbledon

Selvom det selvfølgelig er et oplagt spil, da hun kommer fra to store turneringssejre, så har vi virkelig fidus til Ashleigh Barty i år. Hun har således allerede brudt igennem, og vundet den svære første Grand Slam. Derfor ville det slet ikke undre os, hvis hun skulle bryde endnu en ved verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering. Hvis hun bringer det spil som hun viste i både French Open og i Birmingham, så kan alt som bekendt ske. Det handler faktisk mest af alt om, at fortsætte storspillet så lang tid som overhovedet muligt.

Først og fremmest skal Barty spille sig varm i de første par runder, og når hun så forhåbentlig rammer de store modstandere, så skal niveauet løftes endnu en tak. Barty er allerede før Wimbledon tanket op med en masse selvtillid, hvilket kan være svært at nedbryde når sejrene kommer i hus en efter en. Og den kombination kan vise sig at være dødsensfarlig for hendes modstandere.

bet365 Odds på Barty vinder Wimbledon

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre muligheder

Hvis man leder efter et andet godt bud på en outsider til at snuppe Wimbledon-titlen i år, så synes vi bestemt heller ikke, at Garbina Muguruza er nogen dårlig kandidat. Hun vandt Wimbledon i 2017, hvor hun besejrede legenden Venus Williams på overbevisende vis, endda med et æg i andet sæt. Hun har spillet, alderen og ekspertisen til at løfte trofæet endnu en gang, og der er ikke særlig mange, som har hendes spidskompetencer.

Hun har en hammer af en serv, og derudover er hun rigtig høj (182 centimeter), hvilket hjælper hende en hel del, både når hun skal smashe og serve. Det siger også meget om hende som spiller, at hun har formået at vinde to Grand Slams. French Open i 2016 og Wimbledon i 2017. Og selvom hun ikke har haft de resultater hun havde i 2016/2017, så er hun bestemt en man ikke skal blive overrasket over, hvis hun når langt i årets Wimbledon.

bet365 Odds på Muguruza vinder Wimbledon

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund