Kamp: Wolverhampton – Manchester City

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,83

Spilstop: 21. september kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Wolverhampton var sidste år lidt af en en skrækmodstander for Manchester City. Deres to møder i Premier League endte begge med sejren til Wolves. Nu skal City så tage hul på sæsonen med en udekamp i Wolverhampton. Hjemmeholdet har allerede været i aktion og slog Sheffield United med 2-0 på udebane i deres første kamp. Det bliver helt sikkert en tæt kamp mellem disse to stærke mandskaber. Vi regner med, at de begge ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Wolves gjorde som nævnt rent bord i sidste sæsons opgør mod Manchester City. Her var først tale om en imponerende 2-0-sejr på Etihad på to scoringer af Adama Traoré. Hjemme på Molineux. Her så det perfekt ud for City, da man frem til det 55. minut førte med 2-0 efter to scoringer af Raheem Sterling. Herefter sikrede mål af Adama, Raúl Jiménez og Matt Doherty dog 3-2-sejren til Wolves.

De kampe var to af flere skuffelser for City i sidste sæson af Premier League, hvor man som bekendt sluttede hele 18 point efter Liverpool. De vil naturligvis være topmotiverede for at få den skamplet vasked værd i år.

Det kræver en god præstation i første kamp mod Wolves, der som nævnt lagde fornuftigt ud med en sejr mod Sheffield United i deres første kamp. Her var Jiménez og Romain Saïss på pletten med målene.

Vi har allerede set flere målrige kampe i de relativt få kampe, som er blevet spillet i dette års Premier League. Vi regner da også med, at begge disse hold får bolden i nettet i løbet af kampen. Wolves skal bygge videre på den gode start, mens City skal bruge tre point for at holde snor i Liverpool fra start.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Wolverhampton – Manchester City. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.