Kamp: Wales – Danmark

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,28

Spilstop: 26. juni kl. 18:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Der venter en stor aften på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Det er nemlig tid til EM’s første ottendedelsfinale, når Danmark møder Wales.

Danmark er favoritter inden kampen, men Wales har både ved dette og forrige EM vist, at de bestemt ikke må undervurderes.

Wales har blandt andet en del offensive profiler. Danmark har dog offensivt været blandt EM’s absolut bedste hold. Derfor anser vi det for ganske sandsynligt, at det lykkes begge hold at komme på tavlen i denne store kamp.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

Ser man på den offensive del af spillet, så har Danmark som nævnt været blandt de absolut bedste ved EM. Hjulmands tropper har spillet sig frem til intet mindre end 61 forsøg, hvilket er flest af alle.

Det samme gør sig også gældende, når det kommer til skud på mål. Har ligger Danmark nemlig på 22. Det er tre mere end Spanien på andenpladsen.

Danmark var i særlig grad imponerende i de to seneste kampe mod Belgien og Rusland. Begge modstandere måtte gennem periode, hvor det reelt set bare var et regulært dansk stormløb mod deres mål.

Det er dog også værd at bemærke, at Danmark i løbet af gruppespillet ikke formåede at holde modstanderen fra at score.

Wales viste også i deres kamp mod Tyrkiet, hvad de kan offensivt. Her var det især stjernerne Bale og Ramsey, som gjorde sig bemærket. Lagde op til begge Wales’ vigtige mål, mens Ramsey scorede det ene af disse.

Med Wales’ store offensive kvaliteter og Danmark indtil nu fremragende offensive spil, mener vi, at begge hold har gode muligheder for at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: At begge hold scorer i Wales – Danmark. Hos Mr Green får man odds 2,28 på dette resultat.

Få med 500 kroners risikofrit spil Mr Green. Læs mere om kampagnen her.