Få 500 kroners risikofrit spil på Danmark – Wales med Mr Green

Der ventet et brag af en kamp, når Danmark møder Wales i en EM-ottendedelsfinale i Amsterdam. Nye spillere hos Mr Green har mulighed for at spille 500 risikofrie kroner på kampen uden gennemspilskrav.

 

Spil 500 risikofrie kroner på Danmark - Wales hos Mr Green

 

Sådan får 500 kroners risikofrit spil på Danmark – Wales

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på EM-ottendedelsfinalen mellem Danmark og Wales.
  3. Du skal spille for præcis 500 kroner
  4. Dit væddemål skal være placeret inden den 26. juni klokken 20.00.
  5. Du får dine penge retur i form af kontanter.
  6. Pengene udbetales uden krav om gennemspil

 

Spil risikofrit på kampen hos Mr Green

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

De fleste havde inden EM regnet med, at Danmark skulle møde netop nummer to fra Gruppe A i ottendedelsfinalerne. Der er dog ingen, som har kunnet forudsige omstændighederne dette skete under.

Efter den imponerende 4-1-sejr over Rusland i sidste gruppekamp blev Danmark dog det første hold nogensinde til at spille sig videre fra gruppespillet efter at have tabt sine to første kampe.

Scoringer af Mikkel Damsgaard, Yussuf Poulsen, Andreas Christensen og Joakim Mæhle samt en belgisk 2-0-sejr over Finland gjorde dog, at jublen kunne bryde ud i Parken.

Dermed venter altså et opgør mod Wales i ottendedelsfinalerne. Det er også en kamp, hvor Danmark er favoritter til at tage en billet til kvartfinalerne for første gang siden 2008 i Portugal – det var dog før ottendedelsfinalerne blev indført.

 

Derfor vinder Danmark kampen

Danmark er blandt de hold ved dette EM, som har skabt flest chancer. Det er til trods for, at de som nævnt blot fik tre point i gruppespillet. Der var naturligvis en god forklaring på, at det ikke gik som ventet mod Finland.

Mod Belgien leverede Danmark til gengæld en fremragende indsats og kom frem til intet mindre en 22 forsøg mod det belgiske mål. Det var vel at mærke mod verdensranglistens nummer et og en af de helt store favoritter til at løbe med EM-guldet.

Rusland var som beskrevet også i store problemer mod Danmark og især i anden halvleg viste danskerne, at de havde et ekstra gear i forhold til den russiske modstander.

Nu gælder det så Wales, som ikke er nogen frygtindgydende modstander. De har dog vist både ved sidste EM og dette, at de ikke må undervurderes. De sikrede sig fire point i deres to første kampe mod Schweiz og Tyrkiet. Det sidste 1-0-nederlag til Italien betød, at man måtte tage til takke med andenpladsen.

I den kamp så vi dog Wales’ begrænsninger, da de ikke kunne stille det store op mod et italiensk hold, hvorpå der var sket mange udskiftninger.

Wales har naturligvis et par store profiler i form af Gareth Bale, Aaron Ramsey og Daniel James. De har dog også en stribe spillere fra klubber i den lave ende af Premier League eller fra the Championship.

Et andet problem for Wales er, at man kommer til at mangle Ethan Ampadu, som fik direkte rødt kort i kampen mod Italien. Det er naturligvis en fordel for Danmark.

Vi regner med, at det danske hold har tilstrækkeligt med kvalitet til at skabe problemer for walisernes defensiv. Derfor mener vi, at det ender med en dansk kvartfinale.

 

Spil 500 risikofrie kroner på Danmark - Wales hos Mr Green

 

Regler & vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye danske spillere hos Mr Green. Disse skal desuden være fyldt 18. Kampagnen vil være gældende fra den 23. juni klokken 21.00 til den 26. juni klokken 20.00. Tilbuddet kan kun benyttes én gang.

Man tilmelder sig ved at logge ind på sin konto og indbetale under kampagneperioden. Man skal være opmærksom på, at det kun er den første indbetaling, som vil være kvalificerende.

Indbetalingen skal ske ved via det link, som man finder på kampagnesiden. Denne finder man ved at følge et af de links, som er på denne side. Indbetalingen skal være på nøjagtig 500 kroner for at kunne få 100% forsikring på sit væddemål på Danmark – Wales.

Denne forsikring udbetales i form af kontanter og skal ikke gennemspilles. Hvis man taber sit kvalificerende spil udbetales forsikringen indenfor 48 timer af af tilbuddets afslutning.

Man skal være opmærksom på, at benytter man dette tilbud, har man ikke mulighed for at gøre brug af Mr Greens øvrige tilbud til nye kunder.

I tilfælde af at man beder om udbetaling under kampagneperioden inden kriterierne for denne er opfyldte, bliver forsikringen annulleret. Dette tilbud er begrænset til ét pr. spiller, konto eller IP adresse.

Tegn på misbrug af denne kampagne vil betyde konfiskering af gevinster samt øjeblikkelig lukning af ens konto hos Mr Green.

Man skal være opmærksom på, at Mr Greens generelle regler og vilkår til hver en tid vil være gældende.

 

Opret din konto hos Mr Green

 

There is 1 comment for this article