Dagens spilforslag og odds: Ingen tidlige scoringer i Hjørring

Spilforslag hver dag

Kamp: Vendsyssel FF – SønderjyskE
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,10
Bookmaker: Unibet

 

Odds på X i pausen hos Unibet

 

Der skal spilles Superligafodbold på Nord Energi Arena i aften, og det er et opgør mellem Vendsyssel FF og SønderjyskE, der er på programmet. Begge mandskaber holdt buret rent i sidste weekend, hvor værterne vandt 0-1 ude over deres nordjyske storebror AaB, mens gæsterne formåede at holde OB fra fadet i deres kedelige nullert. Vi regner overhovedet heller ikke med nogen målfest i aften, og det kunne rent faktisk sagtens ende med en første halvleg helt uden scoringer. Særligt fordi disse to hold mangler målscorere på holdkortet.

 

Hvem skal score målene?

Hjørringenserne lå længe og rodede rundt helt nede i bunden af tabellen, men de har fået kæmpet sig op på en delt tiendeplads efter flotte sejre over FC København og AaB. De har dog også tabt FC Midtjylland og AC Horsens den seneste måneds tid. Når man tænker på, at de spiller på hjemmebane i aften, så vil Jens Berthel Askou nok gerne have point ud af slagsen. Helst tre af slagsen, men et enkelt kan også gøre det. Deres klart største akilleshæl er manglende mål, da de kun scorer en enkelt gang per kamp.

Sønderjyderne er ubesejret i deres sidste tre opgør, men de har kun fået fem point ud af det. Først besejrede de Vejle med 3-0 på Sydbank Park i et opgør, hvor de var i overtal nærmest hele tiden. Derefter er det så blevet til 1-1 med Randers FC og 0-0 med OB. De mangler i den grad også målscorere, da deres topscorer er højrebacken Stefan Gartenmann og den hollandske angriber Mart Lieder med tre kasser hver.

Det ville bestemt ikke undre os, hvis de første 45 minutter ender 0-0. Begge mandskaber gjorde det godt defensivt i sidste uge, mens der stadig er store offensive mangler.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort til odds 2,10 hos Unibet.

 

Odds på X i pausen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund