Dagens spilforslag – Vejle holder sig til i kampen om Europa League

Kamp: Vejle BK – OB

Spilforslag: Vejle BK vinder kampen

Odds: 2,45

Spilstop: 14. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der resterer blot tre kampe af Superligaens nedrykningsspil. Det ligger allerede fast, at Horsens og Lyngby bliver sæsonens to nedrykkere. Det er dog ikke ensbetydende med, at sæsonen er forbi for de øvrige fire hold.

Disse kæmper nemlig en hård kamp om førstepladsen, som giver mulighed for at spille kvalifikationskamp mod et hold fra mesterskabsspillet om en plads i Europa.

OB og Vejle ligger henholdsvis nummer tre og fire med hver 36 point – to bag SønderjyskE og tre bag AaB. Derfor skal begge hold meget gerne bruge tre point i denne kamp. Vi regner med, at det bliver Vejle, som lykkes med den mission.

 

Derfor vinder Vejle kampen

Vejle vandt blot to af deres sidste 16 kampe i grundspillet. Dermed gik de ind til nedrykningsspillet med fare for at rykke ned. De har dog oppet sig og fået 12 point fra deres første syv kampe. Det er vel at mærke bedste af alle hold i nedrykningsspillet.

Dagens modstander OB har klaret sig knap så godt med otte point fra deres syv første kampe. Sidste spillerunde fik fynboerne dog et godt resultat med en 1-0-sejr hjemme mod topholdet AaB.

Her var Vejle også i hopla, da østjyderne slog SønderjyskE med 4-2 i en målfest hjemme på Vejle Stadion. Her var især brasilianske Alan Sousa i storform med to mål og en assist.

Nu skal han også resten af Vejle-holdet forsøge at fortsætte de gode takter mod OB. Indtil nu har Vejle haft godt styr på odenseanerne med ni point af ni mulige i deres hidtidige tre møder.

Vi regner med, at yderst formstærke Vejle laver et clean sweep mod OB med fire sejre af fire mulige.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle BK slår OB. Hos Onside Betting får man odds 2,45 på dette væddemål.