Dagens spilforslag – Vejle får hævn i lokalopgør

Kamp: Vejle BK – AC Horsens

Spilforslag: Vejle BK vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 26. februar kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Horsens er tilbage på sidstepladsen og 11 point fra redning. Derfor er det snart sidste udkald, hvis man skal kunne have små forhåbninger om overlevelse.

Horsens har nemlig blot vundet én Superligakamp i denne sæson, og der var mod rivalerne Vejle. Vi regner dog med, at det bliver Vejle, som trækker det længste strå i sæsonens andet lokalopgør mod Horsens.

 

Derfor vinder Vejle kampen

Vejle lignede inden foråret et hold, der var i frit fald. Efter vinterpausen har man dog været ganske flittige med hensyn til at få point på kontoen. Deres fire kampe har således resulteret i en sejr, to uafgjorte og et nederlag. Dermed har man et hul på 12 point ned til Lyngby på 11. pladsen.

Vejles seneste kamp mod ligaens førerhold Brøndby er den eneste, som man har tabt i forårssæsonen. Derudover har man blandt andet imponeret ved at slå SønderjyskE og spille uafgjort mod AGF, der som bekendt også er med i toppen af Superligaen.

Nu gælder det AC Horsens, som ikke har vundet siden deres sidste kamp mod Vejle. Det blev dog ikke starten på noget stort comeback for Horsens. Siden har han spillet én kamp uafgjort og tabt seks. I alt er Horsens noteret for en sejr, fire uafgjorte og 12 nederlag.

Der er kommet lidt bedre styr på defensiven på det seneste, men Horsens har stadig store problemer, når det kommer til at score mål. Siden sidste møde med Vejle, hvor man vandt med 3-1, har man scoret sølle to mål på syv kampe.

Det er naturligvis et enormt problem, når modstanderen blot kan score én gang og have en mere end gode muligheder for at tage de tre point. Vi regner også med, at denne kamp resulterer i tre point til Vejle.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle BK slår AC Horsens. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.