Kamp: Fredericia-Vejle

Spilforslag: Vejle vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 5. juni kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der er ikke kun byernes stolthed på spil, når Vejle gæster Fredericia. De to klubber fra Trekantsområdet kæmper nemlig også om denne sæsons eneste oprykningsplads. Den sidder Vejle på lige nu. De har et forspring på syv point ned til Fredericia, som jagter dem sammen med Viborg. Vi regner med, at Vejle udbygger deres forspring til Frederica med en sejr i denne kamp

 

Derfor vinder Vejle

Vejle fik ikke den bedste start på dette års NordicBet Liga. Deres fire første kampe resulterede i skuffende fire point. I den sidste af disse fire kampe tabte man med 1-0 til netop Fredericia. I de efterfølgende 17 kampe har man dog ikke tabt én eneste af disse. Her er det altså blevet til 12 sejre og fem uafgjorte, hvilket selvsagt er imponerende. Nu gælder det om at holde skruen i vandet gennem de sidste par kampe og sikre oprykningen til Superligaen.

En vigtig brik i den kamp er ligaens topscorer – Kjartan Finnbogason. Den tidligere Horsens-angriber har scoret 14 mål i 20 kampe i NordicBet Ligaen. Han er flankeret af Lucas Jensen og Sergiy Gryn, som begge har bidraget med seks assists samt et par mål. Vejler har dog også andre farlige spillere. Midtbanespilelren Diego Montiel har været direkte involveret i 12 mål med otte scoringer og fire assists. Vejle har desuden også ligaens suverænt bedste forsvar med blot 16 indkasserede mål fra 21 kampe.

Inden ligaen gik på pause i begyndelsen af maj så tingene ikke alt gode ud for Fredericia. Deres seneste syv kampe er nemlig endt med to sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Det gjorde naturligvis, at man tabte en del terræn til naboerne Vejle. Fredericias nøglespillere er Steven Enna med ni scoringer og Kristian Kirgegaard med fem mål og seks assists.

Vi tror, at Vejle har for meget at skyde med i forhold til Fredericia, og at de holder kursen mod Superligaen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle vinder kampen mod Fredericia. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.