Dagens spilforslag – Vi forudsiger målrig kamp i Vejle

Kamp: Vejle BK – Brøndby IF

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 22. november kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Vejle og Brøndby har begge oplevet at indtage Superligaens førsteplads gennem denne sæson. Nu ligger de dog på henholdsvis femte- og fjerdepladsen. Det vil naturligvis sige, at begge hold har hårdt brug for tre point i denne kamp, hvis det skal lykkes dem at holde snor i de øvrige tophold.

Fælles for Vejle og Brøndby er desuden, at de begge har stået for flot offensiv fodbold og været involverede i et par ganske målrige kampe. Vi regner ikke med, at denne kamp bliver nogen undtagelse, hvad dette angår.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Vejle har i høj grad været et positivt indslag i dette års Superliga. I seks af oprykkerens otte kampe er der scoret over 2,5 mål. Det harmonerer også meget fint med, at de er blandt ligaens mest scorende hold men samtidig også har lukket ganske pænt med mål ind. Dermed lyder målscoren på 16-14.

Nogenlunde samme billede tegner sig i Brøndby. Her hedder den 15-13. Brøndby har desuden blot spillet én kamp, hvor der er scoret under 2,5 mål. Her er med andre ord tale om to hold, som har for vane at underholde, når de går på banen.

Hos Brøndby er det især Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre, som har imponeret i offensiven. Lindstrøm har scoret fire mål og lavet to assists, hvilket har bragt ham i spil til det danske landshold. Uhre har scoret tre mål og lavet fire assists.

Hos Vejle har Allan Sousa med fem mål og to assists været den helt store oplevelse, mens Jacob Schoop også har gjort det fremragende med fire assists og en scoring. Vi tror, at disse spillere for en god dag, og at vi som seere får en målrig kamp at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Vejle BK og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.