Dagens spilforslag og odds: Adolfo Sormani og co. skuffer på ny

Spilforslag hver dag

Kamp: Vejle – AC Horsens
Spilforslag: 2
Odds: 2,90
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Horsens-sejr hos Unibet

 

Der er tale om et vaskeægte østjysk derby, når Vejle og AC Horsens støder sammen i Nørreskoven. Værterne er inde i en forfærdelige stime, da det er blevet til tre nederlag på stribe mod henholdsvis SønderjyskE, FC København og Hobro IK. Gæsterne er derimod i en meget bedre forfatning, da de har snuppet to sejre ud af fire mulige det seneste stykke tid. Vi tror mest af alt på, at Bo Henriksen og co. snupper sejren. De har simpelthen bare meget mere selvtillid og tro på tingene for tiden.

 

Vejle er i frit fald

Vejlenserne ligner for alvor et mandskab, der er på vej ned af bakke. Udover at have tabt tre Superliga-kampe i træk, så røg de ud af pokalturneringen til upåagtede Kolding fra 2. Division i onsdags. Et ekstremt pinligt pokalexit og man skal efterhånden kigge langt efter en succesoplevelse i Jyllands rubin. Særligt når man tænker på, at deres ærkerivaler og dagens modstander ligger lunt i svinget til at slutte i top seks for anden sæson på stribe. Noget af en bedrift når man tænker på det minimale budget, som de har at arbejde med.

Horsensianerne har vundet fem opgør, spillet fem uafgjort og tabt fire med en samlet målscore på 16-21 i denne sæson. Selvom de har minusmålscore, så er tyve point nok til en top seks-placering på nuværende tidspunkt, og hvis de kan vinde i aften, så begynder det for alvor at se godt ud for dem. Rent faktisk er de bedre kørende ude end hjemme, da det er blevet til tolv point på fremmed græs indtil videre i denne sæson. Vi tror, at de tager tre mere til samlingen i det østjyske derby og sørger for, at de hårdtprøvede Vejle-fans endnu en gang må forlade Nørreskoven med bøjede hoveder.

Derfor anbefaler vi at spille på, AC Horsens vinder kampen til odds 2,90 hos Unibet.

 

Odds på Horsens-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund