Kamp: Tottenham-Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 2,55

Spilstop: 19. juni kl. 21:15

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Manchester United er et af de hold, som med god grund kunne ærgre sig, da ligaen blev sat på pause. De var flyvende i alle turneringer og havde ikke tabt siden januar. I Tottenham stod det stik modsat til. Her var man netop røget ud af Champions League og FA Cuppen, mens man ikke havde vundet de seneste tre kampe i ligaen. Begge hold er på jagt efter en plads i Champions League, og United kan med en sejr øge deres forspring til Spurs til syv point. Det regner vi med bliver udfaldet.

 

Derfor vinder Manchester United

Inden starten af februar så det sort ud for Mancehster United. Januars fire kampe i ligaen havde resultateret i én sejr, og man var ude af Liga Cuppen efter et par tætte kampe mod Manchester City. Det store vendepunkt kom dog, da man i slutningen af januar hentede Bruno Fernandes i Sporting for omkring 400 millioner kroner. De penge ser allerede ud til at være givet godt ud.

Fernandes har nemlig vist sit værd fra starten. Portugiseren har scoret to mål i Premier League og bidraget med tre assists. Derudover har han også et og mål en assist i sine Eropa League-kampe for United – en turnering hvor han er delt topscorer. Bruno Fernandes har dermed endnu ikke prøvet at tabe med United og har, som det kan ses. været den saltvandsindsprøjtning, som Ole Gunnar Solskjærs tropper havde brug for. I den periode slog man eksempelvis både Chelsea og Manchester City i Premier League.

Anderledes dystert ser det ud hos Mourinhos Tottenham-mandskab. Her blev det til et samlet 4-0 nederlag til RB Leipzig over to kampe i Champions Leagues ottendedelsfinaler, mens Norwich sendte Spurs ud af FA Cuppens femte runde efter straffesparkskonkurrence. I ligaen blev det til ét point fra kampene mod Chelsea, Wolverhampton og Burnley. Med til historien hører naturligvis, at Tottenham var uheldige med langtidsskader Harry Kane on Son Heung-min. De ventes begge at være tilbage mod United. Det til trods regner vi stadig med, at United kan ride videre på den bølge af optimisme, som opstod i løbet af februar.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen mod Tottenham. Hos 888sport får man odds 2,55 på dette resultat.

 

Nye spillere hos 888sport kan få odds boost på vinderen af kampen. Læs mere her.