Kamp: Tyrkiet – Norge

Spilforslag: Tyrkiet vinder kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 8. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er en nøglekamp i Gruppe G af VM-kvalifikationen, når Norge gæster Tyrkiet. Norge indtager efter seks kampe andenpladsen med samme antal point, som gruppens førerhold, Holland, og ét point foran tyrkerne.

Det er dog værd at notere sig, at Tyrkiet har et lettere slutprogram, da Norge stadig mangler en kamp mod Holland. Dermed er der tre uhyre vigtige point på højkant i Istanbul.

Norge har dog det problem forud for denne kampe, at de har nærmest latterligt mange skader. Det tror vi desværre for nordmændene bliver udslagsgivende i denne kamp, som vi regner med, at tyrkerne vinder.

 

Derfor vinder Tyrkiet kampen

Som nævnt er Norge ramt af afbud fra et par af deres store stjerner – herunder desværre også den absolut største. Erling Braut Haaland mangler nemlig på grund af en skade, som ventes at holde ham ude af kampen mod Tyrkiet. Der dog håb om, at han er tilbage til den efterfølgende kamp mod Montenegro.

Det stopper dog som nævnt ikke her for Norge. Alexander Sørloth, Kristoffer Ajer, André Hansen og Sander Berge ventes nemlig også alle at misse kampen i Istanbul.

Det er naturligvis godt nyt for hjemmeholdet. Tyrkerne blev i deres seneste kamp rundbarberet af Holland med hele 6-1. De har dog tidligere i kvalifikationen vist med sejre over Holland og Norge, at niveauet bestemt er til mere. Det skal også nævnes, at man blev reduceret til ti mand kort inden pausen mod Holland.

Det bliver profiler som Burak Yilmaz, Hakan Calhanoglu og Cengiz Under, som tyrkerne skal hænge deres hat på mod Norge. Vi regner som nævnt også med, at de kan genfinde deres gamle niveau og tage de tre vigtige point hjemme i Istanbul.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyrkiet vinder kampen mod Norge. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette væddemål.