Dagens spilforslag – Spurs og United kommer begge på tavlen

Kamp: Tottenham Hotspur – Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,61

Spilstop: 30. oktober kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Ole Gunnar Solskjær er under pres i Manchester United, og rygterne lyder på, at han har få kampe til at overbevise ledelsen om, at han er den rette mand til United-jobbet. Første mulighed er udekampen mod Tottenham.

Tottenham har dog også brug for point på kontoen efter sidste rundes nederlag til formstærke West Ham. Dermed er der lagt op til en intens kamp på Tottenham Hotspur Stadium.

Vi regner da også med, at det bliver en tæt kamp mellem to hold, som begge skal bruge tre point for at hænge på i toppen. Derfor mener vi også, at der er gode muligheder for, at vi får begge hold på tavlen i London.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Sidste weekend bød på en regulær ydmygelse af Manchester United. Deres kamp mod Liverpool endte nemlig med et nederlag på voldsomme 0-5 hjemme på Old Trafford.

Det er selvsagt uacceptabelt for Manchester United. Derfor var der også mange, som mente, at det måtte blive enden på Solskjær-æraen. Denne fortsætter dog som nævnt mindst en kamp endnu.

Det viser dog, at der er enorme problemer med forsvaret. I Uniteds seneste tre kampe mod Leicester, Atalanta og Liverpool har man lukket hele 11 mål ind og selv scoret fem.

Spurs tabte som nævnt deres seneste ligakamp med 0-1 til West Ham, da Michail Antonio scorede efter hjørnespark. Man fik dog tanket noget moral i midtugens Liga Cup-kamp mod Burnley, hvor Lucas Moura afgjorde kampen til Spurs’ fordel.

Sidste sæsons opgør mellem disse hold kunne ikke være mere forskellige. Det første blev vundet med 6-1 af Spurs – sker det igen, er det formelig slut for Solskjær. Kampen på Old Trafford endte med en 3-1-sejr til United. Begge hold scorede altså i begge kampe, og det tror vi også bliver tilfældet denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Tottenham Hotspur og Manchester United. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.