Dagens spilforslag – Torpedo Zhodino slår Gorodeya

Kamp: Torpedo Zhodino-Gorodeya

Spilforslag: Torpedo Zhodino vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 15. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Torpedo Zhodino har fået en fremragende start i den hviderussiske Premier League. Efter de første otte runder er man således at finde på tredjepladsen – blot ét point efter storholdet BATE Borisov, som indtager førstepladsen. Derfor er det selvsagt uhyre vigtigt, at Torpedo Zhodino får en sejr hjemme mod midterholdet Gorodeya. Det mener vi skam også bestemt, at der er meget, der tyder på.

 

Derfor vinder Torpedo Zhodino kampen

Torpedo Zhodino lagde ud som lyn og torden med tre sejre i deres første fire kampe. Den eneste af disse, hvor det glippede var i den svære udekamp mod Dynamo Minsk. Herefter har man dog spillet tre af sine seneste fire kampe uafgjort – alle fire endte 0-0. Det er dog værd at bemærke, at Torpedo Zhodino i denne periode også bankede FK Minsk med hele 5-2 på udebane. FK Minsk har ryg for at være yderst stærke på hjemmebane, hvor de hentede langt størstedelen af deres point i sidste sæsonen. Dermed har Torpedo altså vist, at de til trods for de mange 0-0-resultater bestemt også formår at score mål.

Torpedo Zhodino har desuden være fremragende på hjemmebane. De har indtil videre blot spillet tre hjemmekampe i denne sæson. Her er det dog blevet til fornemme syv point. Man hentede blandt andet en 2-0 sejr mod Energetik-BGU Minsk, som på daværende tidspunkt første den hviderussiske Premier League. Det er især defensiven, som har været stærk på hjemmebanen, hvor man i de tre første kampe ingen mål lukkede ind.

 

Torpedo Zhodino har overtaget

Gæsterne fra byen Haradzeja har ikke vundet deres seneste tre kampe. Her har man tabt til BATE Borisov, mens det også er blevet til to 1-1-resultater mod Rukh Brest og FK Minsk. Torpedo Zhodino har da også ganske godt tag i Gorodeya, som man tog fire point mod i sidste sæson. I Gorodeya vandt Torpedo med hele 3-0. Hvis de skal gør sig håb om at gentage den imponerende bedrift, er det især topscorer Valeri Gorbachik, som skal levere. Hviderusseren fire mål i syv kampe i denne sæson. Man har også den brasilianske kantspiller Gabriel Ramos, som har to mål og tre assists indtil videre gennem denne sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Torpedo Zhodino vinder kampen mod Gorodeya. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette resultat.