Kamp: CD Tenerife – Girona FC

Spilforslag: CD Tenerife rykker op

Odds: 1,90

Spilstop: 19. juni kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er en plads i La Liga på højkant, når Girona FC gæster CD Tenerife. Dette er den anden af to finaler. Den første sluttede 0-0 i Girona.

Sæsonens forrige opgør mellem holdene har været tætte. Det regner vi også med kan blive tilfældet denne gang, hvor vi dog siger, at det bliver Tenerife, som ender med at rykke op.

 

Derfor rykker CD Tenerife op

CD Tenerife har ikke været i den bedste række siden 2009/10-sæsonen. Derefter endte man på katastrofal vis med at tage turen direkte gennem Segunda División og rykke ned for anden sæson i streg.

Nu har man dog endelig muligheden for at vende tilbage til La Liga. Man har sikret sig et godt udgangspunkt med 0-0 i første finalekamp i Girona. Dermed skal man “bare” gøre arbejdet færdigt hjemme på Tenerife.

I semifinalerne mødte Tenerife Las Palmas. Her var der ingen slinger i valsen, da Tenerife vandt første kamp med 1-0 hjemme efter en scoring af midterforsvaren José León.

I andet opgør lukkede angriberen Enric Gallego reelt set festen med to mål i første halvleg. Dermed var finalepladsen aldrig i fare – selvom Las Palmas fik reduceret i anden halvleg.

Der var lidt mere slinger i valsen, da Girona mødte Eibar i deres semifinaler. Her tabte Girona med 1-0 på hjemmebane. De vandt dog med 1-0 i returopgøret og fik scoret igen i starten af ekstratiden.

Som nævnt har sæsonens forrige opgør mellem Tenerife og Girona været ganske tætte. Begge kampe i grundspillet endte dog med sejre til Tenerife på 2-1 og 1-0.

Vi regner med, at de gør arbejdet færdigt på hjemmebane. Det kan dog let gå hen at blive en gyser, så det kan ende med at blive efter forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: CD Tenerife rykker op. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.