Dagens spilforslag og odds: Arsenal avancerer fra gruppe E

Spilforslag hver dag

Kamp: Sporting CP – Arsenal
Spilforslag: 2
Odds: 2,25
Bookmaker: betfair

 

Odds på Gunners-sejr hos betfair

 

Både Sporting CP og Arsenal har maksimumpoint efter to kampe i Europa Leagues gruppe E. Nu mødes de to mandskaber så på Estádio José Alvalade i Lisabon. Vi føler os rimelig overbeviste om, at det sagtens kunne gå hen og blive et underholdende opgør. Begge hold scorer nemlig rigtig mange mål, mens de også har haft en smule svært ved at holde buret rent. Dette kunne godt ende med at blive en regulær målfest, og hvis det er tilfældet, så har vi på fornemmelsen, at The Gunners trækker sig sejrrigt ud af duellen og tager de tre point med hjem til Nordlondon. De har nemlig en brandvarm angriber på holdkortet.

 

Hold øje med den gabonesiske goalgetter

Portugiserne har gjort det ganske fornuftigt i deres sidste ti kampe, hvor det er blevet til syv sejre, en enkelt uafgjort og to nederlag med en samlet målscore på 17-10. De er dog en smule bagud i den hjemlige liga, hvor de ligger på en øjeblikkelig femteplads med fire point op til både SL Benfica og S.C. Braga i toppen af tabellen. Både i pokalturneringerne og i Europa League er der styr på sagerne, og de skal virkelig gøre det dårligt, hvis ikke det skal ende med avancement til EL-knockoutfasen.

Englænderne er totalt ustyrlige for tiden. Intet mindre end deres seneste ti opgør på stribe har de vundet. Særligt Pierre-Emerick Aubameyang ligner en mand med selvtillid og tro på tingene, da han har lavet fire mål i sine sidste to kampe for klubben. Det er endda på trods af, at han er startet på bænken i begge kampe! Vi tror, at den gabonesiske goalgetter skyder Sporting i sænk og sørger for endnu en sejr til samlingen for Unai Emery og kanonerne.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder kampen til odds 2,25 hos betfair.

 

Odds på Gunners-sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund