Indlæser...

FC Midtjylland har været svingende i præstationerne gennem de seneste måneder, hvor de i de seneste seks kampe er blevet til tre sejre og tre nederlag.

Gennem hele sæsonen har FCM været stærke på hjemmebane, hvor Ulvene kun har lidt ét nederlag – nemlig 1-3 til FCK for nyligt. Derudover er det blevet til fire sejre og tre uafgjorte på MCH Arena, og når man så kigger på OBs udebanestatistik, som hedder 0-3-5 for sæsonen, er det svært at finde argumenter for andet end en FCM-sejr her.

OB vandt dog senest hjemme mod Brøndby, men har altså stadig til gode at bevise noget særligt på udebane i år, og en enlig svale gør som bekendt ingen sommer. Vi vil se OB vinde flere i træk, før vi for alvor tror på, at krisen er afblæst hos Kent Nielsen og Co.

Vi spiller FCM-sejr til odds 1.50 hos bet365, som også tilbyder odds 7.00 på OB og odds 4.00 på uafgjort.

Som første målscorer i kampen tror vi på Paul Onuachu, som allerede har lavet fem mål i Superligaen for FCM i år, og som bør kunne blive en trussel mod OBs til tider skidt spillende forsvar. Onuachu kan spilles til et flot odds 5.50.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: FCM vs OB

FC Midtjylland indtager fjerdepladsen før mandagskampen i Superligaen, og kan spille sig á point med Randers på tredjepladsen med en sejr over OB. FCM tabte senest 1-0 ude mod Sønderjyske, hvor André Rømer så rødt for midtjyderne og derfor sidder kampen over mod OB. Til gengæld imponerede Ulvene stort, da det ugen forinden blev 1-5 sejr ude mod AC Horsens, hvor Paul Onuachu lavede to af målene.

FCM gør det generelt godt på hjemmebanen, hvor det kun er lykkedes for FCK at besejre midtjyderne i denne sæson, og nu skal FCM op mod Superligaens helt store spørgsmålstegn i form af Odense Boldklub. OB har i mange kampe spillet fornuftigt fodbold, men har manglet kynismen i begge felter, og det har ført til ni nederlag i de seneste 12 kampe. OB vandt senest med 1-0 hjemme mod Brøndby, men super overbevisende var det ikke at se på. Brøndby havde en klar overvægt i spil og chancer i opgøret, så der skal mere til, før vi tror endegyldigt på at OB har fundet en permanent vinderformular.

Til kampen mod FCM er OB i øvrigt uden anfører Kenneth Emil Petersen og den vigtige midtbanedynamo Mohamed El-Makrini.

Kampen vises direkte på TV3Sport 1 med kick off 19.00.

 

Indlæser...

 

fc-midtjylland-ob-logo