Dagens Spilforslag – Spezia rykker op i Serie A

Kamp: Spezia-Frosinone

Spilforslag: Spezia vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 20. august kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Spezia og Frosinone kæmper om en plads i den italienske Serie A. Det er tid til andet kapitel i den fortælling, når Frosinone gæster Spezia. Spezia sikrede sig et godt udgangspunkt i første kamp, som de vandt med 1-0. Vi regner da også med, at det er i stand til at gøre arbejdet færdigt med en sejr på hjemmebane.

 

Derfor vinder Spezia kampen

Spezia har tilbragt det meste af klubbens levetid i det lavere italienske rækker. De har været mestre én gang tilbage i 1944. Dette var dog grundet krigen i en reduceret liga, hvilket betyder, at det italienske fodboldforbund ikke anerkender det som et officielt mesterskab. Efter årtiers fravær ser Spezia endelig ud til at være på vej tilbage mod Italiens bedste række.

Sluttede nummer tre i dette års Serie B, hvilket gav dem en plads i play-off-semifinalerne. Her hed modstanderen Chievo. Man havde ryggen mod muren efter første kamp, som man tabte med 2-0 i Chievo. Man fik dog vendt det i anden kamp, som blev vundet med 3-1 hjemme i Spezia. Dermed gik man videre på reglen om udebanemål.

Deres finale modstandere fra Frosinone sluttede nummer otte i ligaen. Derfor skulle de ud i en indlende runde, hvor de slog Cittadella over to kampe. I deres semifinale sendte de Pordenone ud med 2-1 over to kampe. Første kamp mellem Frosinone og Spezia endte som nævnt 1-0 til Spezia. Kampens enlige målscorer var den ghanesiske landsholdsspiller Edwin Gyasi.

Spezia viste som nævnt mod Chievo Verona, at de kan gøre arbejdet færdigt hjemme i Spezia. Det tror vi også, at de gør denne gang mod Frosinone, som har tabt begge deres tidligere udekampe i play-off-spillet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Spezia vinder kampen mod Frosinone. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette resultat.