Dagens spilforslag – Villa-nedturen fortsætter

Kamp: Southampton – Aston Villa

Spilforslag: Southampton vinder kampen

Odds: 2,09

Spilstop: 5. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter fyringerne af Steve Bruce og Nuno Espírito Santo ligner Aston Villas Dean Smith et bud på næste mand til at miste jobbet. Villa har tabt deres sidste fire ligakampe i streg og nærmer sig nedrykningspladserne.

Et af de hold, som er rykket forbi Villa, er Southampton, som har hentet syv af ni mulige point i deres sidste tre ligakampe. Senest blev det til en sejr ude mod Watford.

Det bliver ikke meget bedre for Villa af, at Southampton er en modstander, som man traditionelt har haft det svært imod. Vi tror da også desværre for Villa og Smith, at det ender med et nederlag på sydkysten.

 

Derfor vinder Southampton kampen

Som nævnt har Aston Villa en horribel statistik mod netop Southampton. Villas seneste otte kampe mod the Saints har resulteret i blot én sejr, en uafgjort og hele seks nederlag.

Det er selvsagt ikke lovende, når man går ind til dette opgør med nederlag til Tottenham, Wolverhampton, Arsenal og West Ham i de seneste fire ligakampe. Det gør, at Villa er blot tre point over stregen.

Det store problem har været, at det har sejlet i forsvaret. Konsa og Mings har ikke kunne få det til at fungere, og Targett, som var blandt sidste sæsons bedste spillere, har været en skygge den spillere, som han var sidste år.

Derudover har man også været plaget af skader. Leon Bailey er første lige vendt tilbage efter en lang skadesperiode. Jacob Ramsey blev skadet mod West Ham, mens Danny Ings og Douglas Luiz også begge missede det opgør.

Nu gælder det så den onde ånd Southampton, som har fået syv point fra deres sidste tre kampe mod Leeds, Burnley og Watford. Tre point mod Villa kan bringe dem på god afstand i forhold til stregen, og det regner vi også med lykkes for hjemmeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Southampton vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,09 på dette.