Kamp: SønderjyskE – Viborg FF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,68

Spilstop: 21. maj kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det blevet tid til sidste runde af Superligaen 2020/21. Lørdagen byder på de tre sidste kampe i nedrykningsspillet.

Det ligger dog allerede fast, at det bliver Vejle og dagens hjemmehold SønderjyskE, som må forlade Superligaen. Der er dog stadig noget på spil i den anden ende af tabellen.

Her kæmper Viborg og OB nemlig om den syvendeplads, som giver en kamp mod nummer fire fra mesterskabsspillet. Vinder man denne, kan man se frem til en tur i Europa Conference League.

Viborg har tre point ned til deres fynske konkurrenter, og holdene har ens målscore. Dermed kan de nøjes med et point her i Haderslev.

En pointdeling er bestemt heller ikke noget utænkeligt scenarie. Det har nemlig været tilfældet i SønderjyskEs seneste tre kampe, som alle er endt 1-1. Vi regner også med, at begge hold kommer på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold

Viborg har været ekstremt svære at slå i dette slutspil. De har kun tabt én kamp, som var 0-2-nederlaget til FC Nordsjælland.

De har til gengæld spillet fem af ni kampe uafgjort og altså vundet tre. Ser man på de fem uafgjorte kampe, så er et fællestræk for disse, at begge hold har scoret i samtlige fem – to er endt 2-2 og tre 1-1.

Nu møder de SønderjyskE, som ligeledes har været flittige, når det kommer til at dele pointene med modstanderen. Fire gange har de spillet uafgjort i slutspillet. Her er det tre gange endt 1-1 og en enkelt gang 2-2.

Dette er som nævnt en kamp, hvor netop uafgjort er et fint resultat for Viborg. SønderjyskE kan med en sejr kravle væk fra sidstepladsen, hvis Vejle taber til OB.

Vi mener, at der er lagt op til en tæt kamp mellem disse hold, for hvem det efterhånden er hverdagskost.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem SønderjyskE og OB. Hos Marathonbet får man odds 1,68 på dette.