Kamp: SønderjyskE – AGF

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 2,27

Spilstop: 18. februar kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

AGF har ikke råd til mange fejltagelser, hvis de skal gøre sig håb om en plads i mesterskabsspillet. Aarhusianerne ligger inden grundspillets sidste fem kampe nemlig på en syvendeplads med fire point op til Silkeborg.

Man har dog mulighed for at lægge maksimalt pres på rivalerne ved hente tre point, når den står på en tur til Haderslev. SønderjyskE havde nemlig en forfærdelig efterårssæson og er sammen med Vejle isolerede i bunden af tabellen.

Vi mener, at AGF har vist gode takter i deres venskabskampe, og de bør være i stand til at gøre kål på SønderjyskE.

 

Derfor vinder AGF kampen

AGF fik en katastrofal start på sæsonen og måtte helt hen til ottende spillerunde for at hente første sejr. Derefter er det dog blot blevet til to nederlag i de efterfølgende ti kampe.

Derfor kan man med rette være optimistiske forud for de resterende fem kampe i grundspillet. AGF har da også fået en fin optakt til forårssæsonen.

Man har som de øvrige hold spillet et stribe træningskampe. Her tabte man ganske vist til de norske mestre Bodø/Glimt og Viborg med henholdsvis 0-1 og 1-2. Det er dog værd at bemærke, at AGF også smadrede Esbjerg og Elfsborg med 7-0 og 6-1.

Nu gælder det så denne kamp mod SønderjyskE, som i sæsonens første 17 kampe blot fik hentet to sejre og i alt ti point. Dermed er de seks point efter FC Nordsjælland, som indtager tiendepladsen.

Efterårets absolutte lavpunkt var, da SønderjyskE tabte med hele 0-6 til Silkeborg. Man led også et nederlag mod AGF, som man tabte til i Aarhus med 0-1.

SønderjyskE har ikke imponeret det store i deres træningskampe. Her blev det til nederlag mod AC Horsens og Silkeborg plus nulløsninger mod FC Helsingør, Vendsyssel og AaB. Vi siger, at de igen får det svært, når AGF kommer på besøg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,27 på dette.