Dagens spilforslag og odds: SønderjyskE og Vendsyssel i total tæt affære

Spilforslag hver dag

Kamp: SønderjyskE – Vendsyssel FF
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,35
Bookmaker: Unibet

 

Odds på X i pausen hos Unibet

 

SønderjyskE har tabt deres sidste to kampe i træk med 1-0, og de er derfor ved at være inde i lidt af en krise. Det samme kan man sige om Vendsyssel FF, som kun har formået at skrabe et enkelt point sammen i deres sidste tre opgør. Nu mødes de to mandskaber så på Sydbank Park i en must win-kamp for begge hold. Derfor kan det sagtens gå hen og blive en tæt affære med masser af intensitet, men ikke særlig mange mål. De første 45 minutter bliver nok en nervøs omgang, som sagtens kunne ende helt uden scoringer.

 

Startvanskeligheder på Sydbank Park

Claus Nørgaard og sønderjyderne har bestemt ikke fået den sæsonstart, som de havde håbet på. Tre ud af deres første fem kampe er således blevet tabt med 1-0. Derudover har de spillet 2-2 med OB og slået AC Horsens med 2-0. Det er altså indtil videre blot blevet til fire point, hvilket betyder, at de ligger og roder rundt rundt i bunden af tabellen. Særligt på Blue Water Arena mod Esbjerg i mandags så de totalt håbløse ud, og derfor var det da også fuldt fortjent, at hjemmeholdet vandt med 1-0. Sejren burde sådan set nok have været større.

Jens Berthel Askou og vendelboerne kom rigtig godt fra land med to sejre i streg, men gassen er gået lidt af ballonen siden da. Først fik en stor lussing af FC Nordsjælland på Right to Dream Park, hvor de tabte med hele 3-0. Derefter måtte de så se sig slået på eget græs af deres nordjyske naboer fra AaB, som en smule ufortjent snuppede en 1-0-sejr. I fredags formåede de så endelig at få point ud af deres anstregelser, da de spillede 1-1 med Vejle.

Vi synes, at det her opgør ligner en totalt tæt affære. Efter vores bedste overbevisning så står der 0-0 på måltavlen, når dommeren fløjter til pause.

Derfor anbefaler vi at spille på, at første halvleg ender uafgjort til odds 2,35 hos Unibet.

 

Odds på X i pausen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund