Indlæser...

Silkeborg tager imod FCM torsdag d. 1. december kl. 18.00, og vi er klar med Dagens Spilforslag på kampen, som du finder forneden i vores optakt.

Du kan se med, når det går løs på Mascot Park hos TV3 Sport 1 som viser kampen direkte, og forneden finder du de mest populære odds på SIF vs FCM hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Silkeborg vs FC Midtjylland

silkeborg-fc-midtjylland-logo

FC Midtjylland holder sig inde i kampen om sølvet i Superligaen i denne sæson, og tager torsdag til Silkeborg på jagt efter tre vigtige point i topstriden med Brøndby, Randers og til dels oprykkerne fra Lyngby. Her venter et andet oprykkerhold fra Silkeborg, som har haft masser af tur i den på det seneste.

Blot to nederlag i de seneste 11 Superliga-kampe er bestemt godkendt, også selv om mange af kampene kun er endt med ét point til Silkeborg. De to nederlag kom ude mod FCK og Brøndby, Superligaens nr. 1 og 2, og det er derfor ikke noget, der bør give anledning til de store frustrationer hos silkeborgenserne.

Silkeborg vil være ualmindelig tændte for at komme tilbage på rette spor mod FCM, og for alt i verden undgå at tabe to kampe i streg, men der venter Silkeborg en hård opgave, hvis man vil vinde kampen. FCM har nemlig kun tabt tre kampe i Superligaen siden Europa League-drømmene blev lagt på hylden efter nederlaget til Osmanlispor, og her er der tale om spinkle 1-0 nederlag ude mod Lyngby og Sønderjyske, samt et nærmest obligatorisk nederlag til formstærke FCK hjemme på Heden.

Senest vandt FCM med 1-0 hjemme over kriseramte OB, som ellers kom til Heden med nytanket selvtillid efter en tiltrængt sejr over Brøndby. FCM var stabile uden at imponere, og der er stadig et stykke vej til “mesterskabsform”.

 

Spilforslag

FCM slog for nyligt Horsens med 1-5 på udebane, men det samme gjorde AGF, så det er ikke nødvendigvis et udtryk for en velsmurt offensiv. I de efterfølgende to kampe mod Sønderjyske og OB, lykkedes det kun for FCM at finde vej til modstandernes net én gang, nemlig i 1-0 sejre hjemme mod OB i sidste spillerunde.

Vi forudsiger et tæt og hårdt kæmpet opgør, som meget vel kan blive et målfattigt et af slagsen. “Begge Hold Scorer – Nej” kan spilles til odds 2.00, mens der er odds 2.05 på Under 2,5 mål i kampen, og da denne kamp sagtens kan tænkes at ende 1-0 eller 2-0 til ét af holdene, synes vi begge er rigtigt fornuftige bud på spilforslag til Silkeborg vs FC Midtjylland.

Samtidigt er det værd at bemærke, at Silkeborg kun har tabt 3 af 8 hjemmekampe, og det seneste nederlag på eget græs ligger helt tilbage til d. 21. august, hvor Viborg vandt med 1-5. Siden da har ingen hold fået alle point med fra Søhøjlandet, og spørgsmålet er, om der ligger en lille overraskelse og venter på os her. Silkeborg-sejr til odds 4.33 er bestemt spiseligt for odds-spillere der elsker en god overraskelse, specielt når man tager med i sine overvejelser, at FCM for nyligt har tabt 1-0 i både Lyngby og Sønderjyske.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

 

Dagens Spilforslag